goede service van de klantenservice

De schoenen stonden in de winkel werd aangegeven op de website en kon daardoor alleen een bestelling via de klantenservice doen. Ging perfect, de volgende dag al reactie van ze en de schoenen zijn diezelfde dag verstuurd. Heel goede service! Dank!!

Netjes verpakt en goede service!

Netjes verpakt en goede service!

Niet alleen snelle levering van �

Niet alleen snelle levering van schoenen bij Marjon Snieders, maar ook grote kans dat de bestelde maat past. Dit door de aanwijzingen bij 'Pasvorm', waardoor je weet hoe de schoen valt en je vooraf bijv. voor een maat groter of kleiner kunt kiezen. Voor mij een groot voordeel, bedankt!

Wederom een prima ervaring met dit �

Wederom een prima ervaring met dit bedrijf, snelle levering die uitstekend verzorgd is!

Super goeie service

Super goeie service , ook als er iets niet goed is, werd boven verwachting opgelost. En snelle levering!!

Gemakkelijk besteld en vlug geleverd.

Gemakkelijk besteld en vlug geleverd.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Een super tevreden klant

Een super tevreden klant. Mooie laarzen uitgezocht. Net verpakt en snel verstuurd en bezorgd. Geen minpunten.

Goede service!

Goede service! Snelle en correcte levering

Zeer netjes verpakt en een snelle levering

Zeer netjes verpakt en een snelle levering. Er zit een controle blaadje bij zodat je ziet dat het product gecontroleerd is voordat het verzonden wordt. Er zit ook een beschrijving bij hoe je het product het beste kan onderhouden. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, prima verzorgd.

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Perfecte levering

Fijne website, duidelijke uitleg welke maat je nodig hebt, snelle levering.

Snel, goed, betrouwbaar

Eerste bestelling bij Marjon Snieders

Eerste bestelling bij Marjon Snieders. Prima ervaring; pakketje volgende dag in huis, goed verpakt en duidelijke mail met retour informatie en verzend status!

Alles prima!

Alles prima!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Levering perfect in orde

Levering perfect in orde, met zorg verpakt. Dank u

Snel en netjes !!

Snel , netjes , en goed gecommuniceerd !

Zeer goede service!

Zeer goede service!

Top bedrijf!!

Snelle service, perfecte afhandeling in alles....altijd vriendelijk, kort gezegd; een super bedrijf met een geweldige website en fantastische medewerkers waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Een geweldige service!

Een geweldige service! Heel snel persoonlijk contact via de chatfunctie op de website. En alles naar volle tevredenheid.

Goed qualiteit.

Snel levering.

Snel, goed en betrouwbaar

Snel, goed en betrouwbaar zoals altijd!

Prima. Zowel verzorging als bezorging

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].