Fijn contact, goed advies gekregen , snelle levering en mooi product. Een aanrader.

Snel gehandeld, goede communicatie over wanneer je je aanschaf kan verwachten. Zit verzorgd in de doos. En mooie producten!

Great!

Re-stocked, Great, Thanks!

Geweldige service

Online shoppen bij jullie is top het is net te ver voor mij maar heel overzichtelijke site top

Trouwe klant zowel fysiek als online prima service!

Trouwe klant zowel fysiek als online prima service!

Top 100%

Hele fijne winkel en webshop

Super snelle verzending! Had me pakketje de volgende dag al in huis. Ook hebben ze mooiste merken!

Snel verzonden mooi verpakt top!

Mooie collectie, goede en snelle service

Uitstekend en ben heel erg blij met mijn recente aankopen!

Helaas ware de schoen te klein

Ik vind het zo fijne winkel . Heel klantvriendelijk aardig personeel goed advies

Artikel snel en mooi ingepakt.

Fantastisch!

Prachtige winkel, hele mooie merken, snelle levering en mooie aanbiedingen. Echt een aanrader!

Goede service, prachtige spullen.

Goede service, prachtige spullen.

Goed aanbod en snel geleverd.

Heldere communicatie en snelle levering. Top!

Ik ben super tevreden

Goede service, snelle levering.

Wat een lieve mensen met mooie collecties!

Hele warme lieve mensen die oprecht goed adviseren. Mooie collecties telkens.

fijne webshob, makkelijke zoekfuncties en snelle levering

Great service

Super fast delivery, recommend

Goede service en snelle afwikkeling

SUPER!!!

Snelle levering, mooie schoenen, persoonlijk kaartje (wat echt heel leuk is) en mooi ingepakt. Zal hier zeker meer kopen.

Mooi verpakt en de volgende dag in huis! Super fijn!

Niet oke

Ik heb mijn bestelling geretourneerd maar dit geven jullie door aan de service van achteraf betalen zodat ik daar hinder van blijf hebben omdat die maatschappij geen bericht krijgt waardoor ik bij hun nog het hele Bedrag moet betalen

Top ervaring!

Snelle levering en goed product

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].