Website was heel overzichtelijk. Product werd snel ingepakt en verstuurd. Prima!!

Ralph is geweldig!

Super service!

Snelle levering, mooie schoenen !!

Mooie laarzen besteld, wel in 2 maten om te kijken welke het beste past

Geen toevoeging

Betrouwbaar

Vlotte levering. Prima site

Helemaal goed

Netjes verpakt, op tijd geleverd. Gewoon zoals het moet zijn. En hoewel het schoenen in de sale waren was het geen showroom paar!

Niets op aan te merken!!!

Perfect tevreden

Vlekkeloze en snelle levering, ook in Belgie.

Top zaak!

Schoenen netjes en snel ontvangen en zelfs een verzorgingsadvies voor de schoenen zat erbij. Top!

Ik heb voor het eerst schoenen besteld op de site maar ben zeer tevreden. Goede communicatie via mail vwb de levering. En zeer snelle levering ook. En nog een persoonlijke kaart in de doos. Super!

Uitstekende snelle levering

Verder niets aan toe te voegen

Snelle, keurige levering!

Zondagavond besteld...Dinsdag geleverd! Prima aan verwachting voldaan :-)

uitstekend

De bezorging is uitstekend, volgende dag in huis.

Goede en snelle online service

Snelle levering. Daarnaast een controleformulier toegevoegd waar is opgelet tijdens het inpakken van het pakket. En je hebt de keuze om achteraf pas te betalen.

Transactie is feilloos verlopen.

Dank je wel voor de goede service !

Top zaak

Goede service en vriendelijk personeel

good qualiteit

snel levering.

Excellent

Alles was perfect geregeld en ingepakt, voldeed aan de verwachtingen en levertijd.

Prima afhandeling van de bestelling.

Wel iets later dan tegenwoordig verwacht mag worden. Ik had wel verwacht een compleet nieuw paar te ontvangen in plaats van ��n schoen die waarschijnlijk als passchoen gebruikt is. Wat natuurlijk vreemd overkomt in het geval je koopt via een webshop. Verder was alles tiptop in orde.

Snelle levering, goede service!

Ik heb een paar shabbies op vrijdag na 16u besteld en ze waren op woensdag binnen (precies wanneer ze hadden gezegd dat ze binnen zouden komen). Helaas waren de laarsjes iets te groot voor mij en daarom moet ik ze helaas terugsturen. Ik zou het fijn vinden als er beoordelingen op de website komen te staan over de producten zodat men een betere keuze kan maken qua maat betreft.

Supersnelle levering

Ondanks het slechte weer werd mijn pakket toch daags erna geleverd. Helaas waren de laarzen te groot

Top service!

Actie schoen gekocht, snel verzonden, Goed verpakt. Helaas bleek schoen elders goedkoper ondanks de goede actieprijs, direct aangepast zonder discussie!

Scherpe prijs, snelle foutloze levering.

Scherpe prijs, snelle foutloze levering. Een paar Van Bommel schoenen besteld, levering de volgende dag en precies wat ik had besteld.

Schoenenzaak Snijders Roermond

zaak is mooi met veel keuze moeilijk over te oordelen . wie is de verkoper of verkoopster.? is heel voornaam. 31-12-kocht ik ballerina schoenen verkoper was waarschijnlijk een beginner en onzeker {niet erg} iedereen moet leren maar jullie hebben een te mooie zaak en dan vind ik persoonlijk de bediening ook heel voornaam, heb ook schoenen besteld via de mail en dat was Super gegaan.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].