Supersnelle verzending!!

Dag na de bestelling de schoenen al in huis

Zeer correcte en snelle klantendienst.

Zeer correcte en snelle klantendienst.

heel blij

gewoonweg super opvolging ivm bestellen en levering, zeer correct

Uitstekend !!

Makkelijk en goed telefonisch contact ! Schoenen waren netjes gecontroleerd voor verzending !!!

Zeer plezierig met uitstekende service

Zeer prettig,met een persoonlijke boodschap handgeschreven !,zeer aantebevelen.

Dankbaar aankopen doen

Het product was snel geleverd, daarnaast is het fijn dat je zelf kunt kiezen door welke bezorgdienst je het laat leveren. De schoenen die ik bestelde waren gemiddele zo'n 20 of 30 euro duurder op andere sites, Omoda was zelfs 50 euro duurder. Ik ben hierdoor nog blijer met mijn aankoop, omdat ik het gevoel heb dat ik een goed aanbod heb gekregen bij Marjon Snieders.

zeer goed

goed,snel ,geweldig

Top zaak

Snelle levering, goede service. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze zaak!

Vlotte verzending, zeer goed verpakt en met onderhoudstips. Kan niet beter!

super!

voor mij een goed model ben 183, mogelijk niet geschikt voor kleinere vrouwen

Goed product, snelle service.

Bedrijf heeft de bestelling keurig en snel uitgecoerd.

Zeer snel ,vriendelijk gewoon goed

9 u bestelling met email gedaan en om 9.15 antwoord terug , vrijblijvend de bestelling naar Weert, en om13.30 u belt men uit Weert dat de bestelling er was. Dus : dat heet service, en vriendelijk in winkel weert. Leuk

Snelle levering van het juiste artikel

Zoals beloofd, snelle levering. Juiste artikel werd netjes verpakt geleverd.

Scherpe prijzen en snel in huis

Veel keuze en snel in huis alleen is het bij het bestellen niet helemaal duidelijk waar je een ander afleverbewijs in kan vullen. Maar buiten dat ben ik erg tevreden en zou ik zou weer op deze site bestellen.

Snelle levering, duidelijk site, maataanduiding perfect

De aanduiding van de maat is super handig. Je ziet meteen of de schoenen wat kleiner of groter uitvallen. Ik had door deze informatie meteen de juiste maat binnen.

Nieuwe ontdekking!

De schoenen die ik toevallig had gezien en super mooi vond en "heel erg graag wilde hebben" van het merk Paul Green dat iets breder is bij de voorvoet en mij goed passen, heb ik gezocht op internet. Marjon Snieders had het beste aanbod.

Geweldige site

Snelle levering! Zoals beschreven. Prima verpakt. En mooie schoenen...

Heb al 2x schoenen besteld voor mijn partner en de volgende dag in huis. Netjes verpakt en een briefje erbij met bedankje. En een memo waarop controle van schoenen voor verzending waarop gecontroleerd is. Al met al zou ik zo weer bestellen. Wel is het zo met de sale dat je op eigen kosten moet retourneren. Dat maakt soms bestellen met een hoge drempel.

Snelle levering.

Keurig verzorgd en goede informatie.

Super service ??

Relaxed kopen , Klantvriendelijk , Duidelijke informatie , Binnen 24 uur bezorgd !

Snel, persoonlijk en goed

Prima, snelle service met persoonlijke noot van de persoon die de bestelling heeft ingepakt.

Uitstekend!!

Zoals gewoonlijk goede ervaring dag na bestelling schoenen in huis

Zeer slecht

Zeer slecht, schoenen besteld deze waren niet op voorraad bleek later.

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle service en vriendelijke ondersteuning.

Prettige website, mooie schoenen en snelle service!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].