snelle levering en geweldige schoenen

Service!!!!

Netjes thuisbezorgd. Goede service. Nu nog de winkel gaan bezoeken. Online is uitmuntend geregeld

heel tevreden

Ik ben heel tevreden over jullie service en ga zeker in de toekomst nog Bij jullie bestellen . Alvast bedankt.

Snelle levering.

Mooie Ugg pantoffels, lekker warme voering, mooie kleur.

Snelle en nette levering

Schoenen waren snel binnen, erg blij mee en voor een mooi prijsje!

super service

supersnelle levering, en een h�le aardige mevrouw bij de helpdesk. aanrader!!!

Excellent

Profesionalni i odlicna komunikacija s osobljem. Jako sam zadovoljna!

Zaken netjes op orde

Levering kom netjes en goed verpakt aan

Uitstekend!

Profesioneel, vriendelijk en snel.

Heel tevreden

Heel vriendelijk te woord gestaan, makkelijk en kosteloos ruilen en snelle levering.

Prima service!

Prima service en zeer snelle levering, TOP!

Dit is hoe het hoort!

Prima, snelle service en dat geeft je een goed gevoel

uitstekend

prima delivery. leuk briefje erbij. met dank

Perfecte service.

Ik heb reeds meerdere malen een bestelling geplaatst. De service en de communicatie is heel goed. Helaas 1x een bestelling getourneerd. Dit ging ook probleemloos. Verder vind ik de website heel aangenaam en overzichtelijk.

Topservice

Snelle levering met track and trace dus niet onnodig lang hoeven wachten

Goede klantenservice en snelle levering.

Uitstekend. De communicatie met de klantenservice via e-mail verloopt buitengewoon snel. Levering eveneens snel.

Snel geleverd in een mooie verpakking.

Super snelle levering en leuk met aandacht ingepakt

goede service

heel tevreden snelle levering en goede communicatie

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, makkelijk betalen middels afterpay

Goed en netjes

Nette en snelle levering.

Snel bezorgd, prima schoenen.

Geweldige zaak!

Snelle levering waar echt aandacht aan besteed is!!

R�ception dans la semaine, tout est conforme � l'article vu sur internet. Tr�s bien emball�s.

Je donne 10 sur 10

Gewoon goed...

Snelle levering, wat ze beloven, netjes verpakt...

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].