Snelle service!

Online besteld en snelle levering in de winkel. Werd direct gebeld toen schoenen de volgende dag reeds in de winkel waren gearriveerd. Vriendelijk personeel.

Zeer correcte en goede service!

Ik ben zeer tevreden, na twee dagen had ik mijn bestelling die er helemaal uitzag zoals de foto's op de site beloofden. Toen ik hen een mail stuurde na het afronden van mijn bestelling met een vraag over deze kreeg ik onmiddellijk antwoord. Een aanrader wat mij betreft!!

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle correcte levering, netjes verpakt met persoonlijke toets

Enkellaarsjes

Supermooie enkellaarsjes!super gemakkelijk,heel tevreden van commumicatie en levertijd.

Duidelijke website, snelle levering, duidelijke orderstatus, goede prijs- kwaliteitverhouding

Overzichtelijke website, orderstatus wordt goed aangegeven, snelle levering.

duidelijke site, snelle levering en makkelijk kosteloos retourneren.

Op site duidelijke fotos. Snelle levering en mochten schoenen niet passen of gewoon niet aan verwachting voldoen kun je makkelijk kosteloos retourneren. Heel fijn!

Snelle levering, mooie kwaliteit schoenen

Heel tevreden!

zeer goed

besteld , mooi verpakt binnen gekregen, vraag mme alleen af of ze ook een spaarsysteem hebben dat je een keer korting krijgt ik had nml 2 mnd geleden sneakers gekocht voor 220,00 en nu weer 230, 00 bij vele winkels krijg je opeens een korting vast bedankt sylvia

Snelle levering! Top service!

Top, retourneren gaat super makkelijk! Ik haf de juiste maat snel in huis!

Snelle en vriendelijke service

Na mijn online bestelling ontving ik supersnel reactie en de eerstvolgende werkdag stond de postbode voor de deur. Het pakketje was zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap, net een cadeautje voor mezelf!

Prima bedrijf

Snelle levering, netjes verpakt!

Hele goede en snelle service.

Correcte snelle levering en service

Snelle levering en veel keus!!!

Snelle en goede service.Veel leuke en goede schoenen.

Correct leveren gevraagde artikel

Voor de eerste keer bij Marjon Snieders besteld, het blijft altijd spannend of de bestelling goed aan komt. Laarzen waren goed verpakt. Super snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

fijne webshop

Zeer vriendelijke webshop. Correcte en snelle verwerking en levering van online bestelling. Product voldoet aan verwachtingen. dank je wel.

In een woord, perfect

Niets negatief

Top kwaliteit

Altijd alles dik voor elkaar en op tijd geleverd!

H��l snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

Goeie service en zeer snelle levering !

prima levering en product

nette schoenen snel geleverd.

superi

snelle levering, uitstekende service

Top kwaliteit schoenen, geweldige service!

Bestelling laarsjes wilde online niet lukken voor mt 39. Telefonisch contact opgenomen met Marion Snieders. Tot mijn grote vreugde kwam ze met een creatieve oplossing zodat de bestelling toch geplaatst kon worden. Volgende dag laarsjes in huis. En niet onbelangrijk, laarsjes (huismerk) zitten top!

geweldige service

geweldige service

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].