supergoeie ervaring

Prachtige schoenen, snelle levering, ook mooi verpakt met kaartje enzo.... Super

vlotte levering en producten zijn in overeenstemming met de website

goede site, snelle levering en snelle afwerking retour gestuurde artikelen

Op de site is een goede beschrijving van de modellen te vinden met een omschrijving van de pasvorm. De levering was de volgende dag in een goede verpakking. Het terug sturen van de artikelen die toch niet voldeden ging heel makkelijk en heel snel het geld retour.

Snelle en correcte levering.

De schoenen zijn binnen een paar dagen bezorgd. Ze zijn mooi en passen goed. Voor herhaling vatbaar.

Super service

De service en snelheid zijn super.

Zeer snelle levering en kwaliteit.

Zeer snelle levering en kwaliteit.

eerste bestelling

snelle levering; goede verpakking en controle door Marjon Snieders v��r verzending. Kan niet beter.

Vlotte levering

Heel blij met mijn nieuwe laarsjes. Zitten heerlijk en hadden nog een leuke prijs ook!

Perfecte en snelle levering!!

Tot in de puntjes geregeld!! Top!!

Zeer snel geleverd

De website werkt niet optimaal op IPhone en IPad. Ik mis ook maat 41,5 en 42, hoewel ik kan begrijpen dat hier wellicht minder vraag naar is. Sommige merken vallen net wat kleiner uit.

snelle afhandeling

snelle afhandeling van bestelling en komt overeen met webwinkel.

Super tevreden

Snelle levering volgens afspraak.

aanbevolen klantvriendelijk

fijne service en klantvriendelijk bedrijf.

Prima, snelle, correcte service.

5 sterren service en kwaliteit!!

Duidelijke site, snelle service en levering, persoonlijke aandacht, o.a. per mail en een prachtige collectie! Alles wat je van een hedendaagse webshop mag verwachten en daarnaast ook nog dat beetje extra. En oh ja, een super verleidelijke sale!!

Goede service!

Snel, goede communicatje, tevreden!

supersnel en goed

Schoenen hebben precies de kleur zoals op de website. Website is eenvoudig en goed te bedienen. Levering goed en supersnel zoals beloofd.

In Roermond is het een top-winkel!

Altijd weer een feestje om in dat prachtige pand schoenen uit te zoeken uit een mooi aanbod geselecteerde merken!

Uitstekend!

Topservice geleverd

Mooie schoenen, snelle levering zelf met carnaval.

netjes

Ik ga zeker weer bestelling doen bij jullie...goedkope en netjes afgeleverd...ben blij met mijn nieuwe slofjes en schoenen ...aanrader

Correcte communicatie. Zeer prettige ervaring.

Ruime keuze kwalitatief mooie schoenen. Zowel telefonisch, als per email zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Klantvriendelijke medewerkers. Ga zo door!!!

Betouwbaar, prachtige schoenen en super service. Wat wil je nog meer

Snelle en goede service!

Snelle en goede service! Erg blij met de schoenen

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].