Mooie parfum van cra-yon heerlijk n�

Mooie parfum van cra-yon heerlijk n echte aanrader

Snelle levering en goed verzorgd

Zoals altijd, ik bestel hier regelmatig. Snelle en keurig verzorgde levering. Altijd een feestje om uit te pakken

Snel en goed

Snel en goed! Blij mee! Ik twijfelde nog over de maat en telefonisch goed advies gehad. Heel fijn.

fijne medewerking

fijne medewerking

Snel in huis

Snel in huis. Erg fijn

Mooie collectie

Mooie collectie

Alles ging perfect

Alles ging perfect, ugg zijn origineel. Levering snel

Super snel

Super snel! Mooi ingepakt.

Snelle levering!

Top website! Als enige hadden ze schoenen beschikbaar die ik al 3 maanden zocht (UGG Tazz) Vrijdag ochtend besteld en zaterdag middag al binnen! Ondanks ik niet eens voor een snelle levering heb gekozen! GEWELDIG!

Super mooi spullen top

Super mooi spullen Had schoenen gekocht maar helaas te smal Volgende keer beter dank je wel . ??

Persoonlijk en perfecte service

Via instagram kon ik op de wachtlijst geplaatst worden voor een populair uitverkocht artikel. Enige tijd later kreeg ik netjes bericht dat het artikel binnen was. Werd vervolgens geleverd na 1 dag met een attent handgeschreven kaartje.

Super service

Super service

Snelle levering en mooie producten

Snel geleverd en netjes verpakt.

mooie kleding, top service en levering

mooie kleding, duidelijke website, snelle en goede levering en service

Alles altijd zo mooi en goed voor�

Alles altijd zo mooi en goed voor elkaar lief mooie collectie behulpzaam

Super snelle levering.

Super snelle levering. Vriendelijk personeel. Goede product info/omschrijving. Vlotte afhandeling van retour.

Snelle levering.

Snelle levering. Duidelijke productinformatie.

Altijd snelle en goede levering.

Altijd snelle en goede levering.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en keurig netjes in de�

Snelle levering en keurig netjes in de verpakking ontvangen.

Snelle en correcte levering heel�

Snelle en correcte levering heel tevreden

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].