Klant en service gericht

Goede website

super vlot bedient!

voor het eerst iets gekocht bij Marjon Sneiders, mooi op tijd aangekregen, goed verpakt! ik ben heel tevreden!

Goede service en snel

Zeer tevreden over de snelheid en persoonlijke bericht. Product is goed gecontroleerd door de verkoper, voordat deze ter bezorging aan post wordt gegeven.

Top bedrijf

Geweldig correcte afhandeling. Goed verpakt, en stipt op tijd. Bravo!

fijne webshop

goede service en een goed product. Alles is vlot verlopen

Mooie collectie schoenen, super service!

Snelle levering, keurig verpakt. Ook goede service bij retouren en heel aardig personeel.

Mooie collectie en perfecte service!

Hele fijne klantvriendelijke website en perfecte orderbehandeling en levering. Mooi met zorg verpakt, zelfs met een attent kaartje erbij! Top service!

Mooie schoenen, vlotte levering

Schoenen besteld, dag erna al in huis! Mooi verpakt met voor beide schoenen een onderhoudskaart meegeleverd! Top service!!

Snelle bediening, vlotte levering.

Op enkele dagen ligt de bestelling klaar. Heerlijk !

Super Service!!!

Ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid van deze webshop/winkel. Mooie collectie, snel in huis en keuze achteraf betalen. Super!

superservice

Alles top geregeld!

Super service! Mooie schoenen, ook voor de kinderen!

mooie collectie & betrouwbaar

Marjon heeft een mooie collectie schoenen; bestelproces was makkelijk en de verzending snel. Alles was mooi ingepakt

Zo verder blijven doen.

Super levering,

Dag na de bestelling bezorgd met een leuke persoonlijke kaart erbij. Heel tevreden!

Topservice!

Alles wordt keurig geregeld. Top!

service

Ik had een laars besteld via de webshop en aangegeven dat ik hem kwam ophalen in de zaak. Echter in de zaak in Weert kwam ik mijn droomlaarzen tegen. Het was geen enkel probleem om deze om te ruilen en ik werd perfect geholpen. Echt top!

prima contact, produkt zoals beschreven en snel bezorgd

de titel zegt alles

Snelle, verzorgde en correcte levering van de bestelling.

De schoenen voldoen helemaal aan de verwachting, ik ben er erg blij mee. Verpakking en levering perfect! Hartelijk Dank. Theodora Coppus.

Uitstekende service!

Mooie laarsjes gekocht. Via mail snelle en beleefde reacties. Levering snel en mooi verpakt!

Super keuze en de beste service

De site werkt fantastisch en het aanbod en de keuze is enorm. Ook doen ze wat ze beloven en heb je de schoenen binnen 1 dag in huis! Kan deze site aan iedereen aanbevelen!

Top Top

vlotte reacties op vragen voorafgaand aan de koop!

snelle levering, goed advies en goed verpakt.

Snelle levering met persoonlijk onderhoudsadvies voor jouw nieuwe schoenen. Ben er blij mee!

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Snel en netjes..

Zelfde dag nog verzonden, volgende ochtend al binnen . Zeer netjes verpakt en gratis aangetekend verzonden.....SUPER GOED

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].