bestelling

Makkelijke website, keurige en snelle levering. Volgende keer zal ik zeker weer de website bezoeken.

Snelle levering, alles volgens afspraak

Goede duidelijke website. Bestelde schoenen werden in goede staat geleverd.

Goede snelle service

De service was goed snel en betrouwbaar!

Prachtige producten met geweldige service!!!!

Marjon Snieders heeft geweldig mooie merkschoenen en tassen. Levering gaat snel en correct. Kan de Website en winkel aan iedereen aanbevelen. Het lijkt wel een "candyshop" ;-).....super!!!!

Perfecte opvolging en afhandeling.

Super service, super levering !

Ik kende jullie site niet, maar via surfen, op zoek naar hetgeen ik wou, kwam ik bij Marjon Snieders terecht. Besteld en 2 dagen later (in Belgi�) aan huis bezorgd ! Wat wil een mens nog meer? Super tevreden !

correct en snel

erg tevreden bestelling verliep heel correct en erg snel!

Prims

Snelle levering, prima afhandeling. Schoenen waren mooi en pasten gelukkig goed. Kwam er helaas pas later achter dat retourzenden bij afgeprijsde artikelen niet gratis is. En door extra veiligheid (handtekening vereist)werd het pakket niet bij de buren afgeleverd, wat maakte dat ik naar het postkantoor moest, wat jammer is, maar kont door te goede, maar onnodige, service

Was op zoek naar witte schoenen, helaas in mijn mt niet de juiste keuze in de winkel en ben via het internet gaan bestellen. Ik vond het prettig dat ik de schoenen kon laten op sturen naar Weert en daar ook kon passen en betalen en dat via een Internet bestelling. Dankjewel voor deze geweldige service!

Fred de la bretoniere schoenen sterk afgeprijsd!

Mooie schoenen, netjes bezorgd!

tevreden

de service was heel snel en correct - net zoals men wil dat een webshop werkt

Beveel dit bedrijf aan!!!!

Mooie merken!!!! Snelle levering!!! Ik ga zeker deze winkel in Roermond bezoeken. En deze site regelmatig bezoeken.

super snelle levering

mooie schoenen prima pasvorm

alles uitstekend echter toch wel jammer dat er bij het retourneren moeilijk werd gedaan

Maat bleek te groot. Ik had bij het online bestellen aangegeven dat ik ze zelf in de winkel kwam ophalen echter bij retourneren werd mij verteld dat er dat bij afhaling in de winkel andere regels gelden en dat retour eigenlijk niet meer mogelijk is. Uit service oogpunt wel terug genomen echter voor mij allemaal een beetje onduidelijk.. als ik online bestel zouden altijd de wettelijke regels van toepassing moeten zijn, ongeacht verzendmethode.

Heel tevreden

Super!!

Heel snel geleverd en voor een mooie sale prijs ik ben er blij mee.

Alles is prefect verlopen!

Zeer snelle levering, goed verpakt en natuurlijk een super mooie tas!

Bedankt voor de snelle service.

zeer goed

Ik heb leuke schoenen besteld, die in de winkel niet meer op voorraad waren. De andere dag had ik ze al in huis. Ik was er de deur nog niet voor uit geweest. Toppie!!!

degelijk, snel en kwaliteitsvol.

heel goede eerste ervaring, er komen zeker nog bestellingen!

Prima geregeld

Snelle en correcte afhandeling

Voorraadsysteem niet up to date, wel snelle afhandeling

Helaas bleken de door mij bestelde sandaaltjes toch niet meer op voorraad te zijn, terwijl tijdens het bestellen daar geen melding over kwam. Hierover werd ik wel snel telefonisch bericht en het overgemaakte geld werd ook spoedig teruggestort. Ondanks de teleurstelling wel een positief gevoel.

Uitvoering order => prima !

Levering naar Belgie, en meteen de volgende dag stond de bestelling op de stoep. Goede opvolging per e-mail (klaar en duidelijk). Ik heb meteen de schoen gepast, deze was echter de strak aan de wreef van mijn voet. Meteen smiddags bij een TNT-post punt (bij jumbo) de schoenen terug afgegeven voor retour. Ik wacht nog op de terugbetaling van mijn geld, dit zou 2 weken kunnen duren ... Ik wacht af ...

Nog wat haken en ogen.

De eerste bestelling die ik bij u heb geplaatst is feilloos gegaan en alles klopte. De twee latere bestellingen vorige week,zijn helemaal niet doorgegaan. Er is over gebeld later,dat een maat teruggestuurd was en mij alsnog toegezonden zou worden. Is niet gebeurd. Heb daarover gebeld,zou teruggebeld worden. Niets meer gehoord. Dat is jammer. Vr groet mevr G vd Vrande

Prima site en prima service!

Duidelijke overzichtelijke site met mooie kwalitatieve schoenen

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].