prima levering

Tevvreden

Alles klopt alleen de btw was een verrassing.

Jammer

Jammer dat 2 dagen na bestelling de sale mail binnenkomt!

Super snel, en zeer tevreden!!

Uitstekend altijd weer!

Snelle en zekere levering goed verpakt!

Perfect!

Perfecte, super snelle levering, mooie Uggs. Ik ben zeer tevreden!

Toppie

Het was mijn eerste bestelling bij Marjon Snieders maar alles was Toppie verzorgd. Volgende keer zal ik zeker weer op haar site kijken en bestellen.

Ik ben een paar prachtige Tod's rijker. Prima service, op tijd bezorgd in een goede verpakking. Ben er blij mee!

perfect

aan te bevelen

Top site, top producten en snelle levering.

Afgelopen week voor het eerst besteld bij deze site en dat is mij goed bevallen. Ze hebben mooie kwaliteitsproducten en leveren snel. Ook over de retourservice ben ik heel tevreden. Ik ga hier zeker vaker bestellen

uitstekend

Zeer snelle en correcte levering van 2 paar schoenen. De schoenen zijn precies zoals weergegeven op de site.

super

Na problemen met de wehkamp.nl op deze site terecht gekomen. Zeer snelle afhandeling en levering. Binnen 1 dag hadden we weer een cadeau voor oma! Dus kortom super!!!

Goede en snelle topservice, kan niet beter

Top service en snel

of het nu gaat om je bestelling te leveren of na een retour je geld terug te krijgen, alles gaat moeiteloos en snel. En ze hebben natuurlijk ook de meest prachtige schoenen!

Uitstekend, snel. Netheid

Mooi verpakt, binnen 24 uur bezorgd en vooral de tape is erg mooi:)

zeer tevreden

Alles perfect levering kwaliteit klant vriendelijkheid

Blij

Was blij met de snelle afwikkeling .

Perfect!

Snelle levering, mooie collectie.

Service en kwaliteit

Prima service en ideale schoenen

Mooie espadrilles

Altijd goede ervaringen met deze schoenenzaak. Mooie goed werkende website, prachtige collectie en prima service. Ik ben weer bhelemaal blij.

zeer tevreden, snelle verzending en prachtige schoenen.

1e keer dat er gekocht word bij deze winkel. Zeer goed verpakt, checklijst in de doos, waarin staat dat alles gecontroleerd is voor verzending, ook afgetekend. Zeker de moeite waard, om hier eens te kijken/kopen.

super service

Super service volgende dag al in huis ben er super blij mee

Snelle Levering

Snelle levering met zorg ingepakt en een hand geschreven kaartje en nog een leuke tas kado. Wat wil je nog meer echt een prima service.

Prachtige schoenen en uitstekende service.

Goede website met duidelijke foto's. De schoenen worden heel mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Snelle verzending. Prachtige schoenen.

bestelling sneakers

prima, snelle levering en verpakt met leuke persoonlijke touch!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].