goed georganiseerd

Zending word verzonden met checklist, top! Keurig verpakt en snelle levering de volgende dag via track en trance??

schoenen besteld

heel goed snel ontvangen prima

Alles verliep zoals gewenst, schoenen zijn supermooi en zien er uit zoals op de foto . 100% tevreden en zal nog bestellen op deze site!

Snelle levering, niks op aan te merken, dus voor herhaling vatbaar!

De leukste schoenenwinkel online

Goede service en klantvriendelijke site.

Prima product,prima levering.

Het product was geheel volgens verwachting. De levering was op tijd en netjes verzorgd. Zeker aan te raden.

Gewoon goed

Mooie artikelen, snelle levering, duidelijke instructies

Superservice

Stipte levering en mooi verpakt !!

schoenen besteld

goede snelle service

goed verzorgd

Kreeg de bestelling snel en leuk verpakt geleverd.

Mooie schoenen, tassen en accessoires �n een snelle service, een aanrader!

Perfecte snelle levering,toen het mij niet lukte de bestelling te plaatsen werd ik ook telefonisch goed en netjes verder geholpen.

Snel geleverd, keurig verpakt. Vragen over het product werden snel en vriendelijk beantwoord

Jammer

Blijkbaar zijn de systemen van de winkel niet op orde, ik bestelde een tas, kreeg een bevestiging en een track & trace link. Na een aantal dagen wachten op aflevering maar eens gebeld met de winkel (4 dagen later !), toen bleek dat de tas niet op voorraad was en er een automatisch bericht wordt verstuurd zonder dat blijkbaar iemand zich geroepen voelt om dat op eigen initiatief te corrigeren en contact op te nemen. En nu blijkbaar ook weer automatisch (systemen kun je blijkbaar niet beinvloeden) verzoek om beoordeling. Jammer, voor mij niet meer.

Geweldige service!

Laarzen besteld en de volgende dag in huis. Super!

Bestelling was snel en netjes geleverd. Producten ook netjes in orde. Helaas was de rits van een van de producten niet ok en heb ik die terug gestuurd. Jammer dat het dan zo lang duurt voordat je je geld terughebt via Afterpay

Hele fijne service!

Denken met je mee Super!

Supersnelle service!

Ik bestelde vorige week een handtas bij de webshop. Deze is heel snel geleverd en de service was heel erg goed. Ik had een klein probleem met het iban-nummer dat niet zo duidelijk vermeld werd om vanuit Belgi� over te maken maar na contact met de klantenservice werd dit snel opgelost.

Snel bezorgd. Mooi product!

Snel bezorgd. Mooi product!

Schoenen

Goed assortiment, goede service.

Opdracht naar wens uitgeleverd.

Bestelgemak , goede terugkoppeling, betrouwbare levertijd.

SUPER GOED afsoluut voor herhaling vatbaar!!!!!

Alles was even correct. Ik ga zeker vaker bij Marjon Snieders bestellen< die strik om de doos was zo geweldig verzorgd!!!

Goede kwaliteit en hoge service

De site is zeer toegankelijk, de bestelling was snel binnen. Beide paren schoenen zijn van goede kwaliteit en meest belangrijk..... ze zitten heerlijk!!!

Aanrader!!

Top ervaring. Snelle levering. Ook mooi verpakt. Voordat het opgestuurd wordt checken ze nog even de maat, kleur etc. Dit kaartje waarop ze dit aangeven zit ook in de verpakking. Zou ik zeker nog een keer bestellen.

Prima webwinkel

Alles snel geregeld en toegezonden!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].