service

Wederom een aankoop gedaan bij Marjon Snieders en mijn complimenten voor de service, de vriendelijkheid van het personeel en ze hebben nog altijd een geweldig ruime keuze!

Prima product, prima levering.

Eenvoudige bestelmethode en een snelle levering. Wat wil je nog meer?

klasse

Super snelle levering! Smiddags besteld volgende dag s'morgens al in huis! Netjes verpakt. Bijgeleverd een bewijs dat ze hebben gecheckt of de schoen (ugg's) netjes was. Etc. Hier ga ik zeker vaker bestellen !

Mooie collectie, prima service!

Mooie collectie, prima service en goede communicatie. Aanrader!

uitstekend!

zeer mooie officine creative schoen, ook nog eens keer prettig geprijsd. Goede correcte communicatie, zending zeer goed verpakt, hulde! Voorbeeld voor de collega's!

Perfect!

Perfect Delivery to Germany!

Duidelijk, goed, volgens afspraak

Er ging iets mis met de betaling maar toen dat verholpen was, snel en goed geleverd.

Alleen wist ik niet als je online schoenen besteld in de opruiming. En je haalt ze in de winkel op en de degene is niet bij je. Mijn tip is ga mee en pas de schoenen want je krijgt je geld niet terug dan maar een tegoedbon wat ook redelijk is natuurlijk.

nubikk schoenen

Ze zijn snel geleverd en waren netjes verpakt. Ik ben erg blij mee met mijn schoenen.

Super en snel

Kijken passen kopen en klaar

Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Snelle levering en super service!

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. Vriendelijk klantcontact en het pakket werd snel geleverd. Een aanrader om op deze site te bestellen.

Prima, snel en betrouwbaar!

Zeer tevreden over de snelle afhandeling!

Uitstekende verzending

Schoenen op vrijdag (na vijfen besteld) en dinsdag netjes verpakt ontvangen.

Goeie service, mooie schoenen

Ik bestelde een paar sandalen. De bestelling verliep uitstekend, betaling via PayPal ook. De levering had iets vertraging, maar dat lag waarschijnlijk ook aan het feit dat ik op 30 december bestelde :-) Ik plan alvast nog rond te neuzen in deze webwinkel.

Een goed bedrijf

Nog nooit problemen gehad altijd correct.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling en normale leveringstijd naar Belgi�. Offici�le dealer van Ugg. Tevreden dus.

Betrouwbare levering, matig personeel in de winkel

Alles online prima geregeld alleen bij het ophalen in de winkel stond er erg onge�nteresseerd personeel. Jammer van zo'n mooie winkel.

Snelle service, met 1 minpuntje

Schoenen die ik bestelde zagen er super uit en de bezorging was prima op tijd. Alleen tot mijn verbazing staan er verzendkosten berekend op mijn factuur, en dat terwijl er op de website staat dat verzending gratis is. Toch gek.

Goede website prima geleverd gewoon perfect

Super service

Super service

Via internet besteld en in winkel afgehaald; snel bericht over levering. Even twijfel over (internet)prijs; echter dit werd snel en vakkundig opgelost.

Perfecte laarzen & geweldige service!

Wat een fijn zaken doen met jullie. Zonder enig probleem de laarzen die ik had besteld thuis gekregen.

de bestelling was exact volgend verwachting en snel thuis

Zeer tevreden.

In ��n woord....prima!

Voor de eerste keer besteld bij Marjon Snieders,en daar heb ik een goede ervaring mee.Heel snel bezorgt en keurig verpakt..... Bedankt! Mvg Eveline.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].