snelle zorgzame levering

Ben zeer tevreden over de snelheid en verzorging van mijn bestelling. Er word zorgvuldig een checklist afgelopen of het product aan de eisen voldoet om verzonden teworden. Ik stel dit zeer op prijs

Levering tas

Zeeeer snelle levering door uitstekende service.

Geen opmerkingen perfect geleverd, zoals verwacht !!

Snel ebsteld en snel geleverd en het product is zoals verwacht. Zeer goede ervaring!

goede service en correcte afhandeling

super. mooie collectie, vriendelijk personeel.

zorgvuldig en klantvriendelijk

Breed assortiment goede en bijzondere merken. Snelle levering en uitstekend verzorgd. Klantvriendelijk, ook als de maat niet goed is

Marjon Snieders, de smaak die raakt.

Netjes verpakt, op tijd geleverd. T is zoals het er uit ziet op de foto, uitstekend! Goede inkoop van de collectie.

Zeer aan te bevelen, vriendelijk en correct.

Ik werd netjes en vriendelijk gebeld dat de bestelde schoenen klaar stonden om af te halen. Al met al snel en correct. Tot gauw !

UItstekend

Goede afhandeling, snelle service, bestelde goederen in prima staat.

super goed

Vandaag besteld morgen in huis. TOP! Netjes verpakt

super service , ook als je met vragen zit over de levering !!

Super service, snelle levering en een ruim assortiment

beter kan niet

Fijn bedrijf, goede levering en nette prijzen, wat wil je nog meer?!

Top.

Snelle levering, alles helemaal netjes in orde

Perfecte service

Ik heb tods laarsjes gekocht. supertevreden en snelle levering. Leuk dat er nog een kaartje bij zat voor de feestdagen. Een aanrader koop hier zeker nog.

Snel, goed en goedkoop

Paar Uggs zaterdag besteld, dinsdag in huis. Bestelling helemaal zoals het hoort.

Schoenen

Snelle levering. Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Snelle, nette afhandeling

Voor de eerste keer besteld via deze winkel. En naar volle tevredenheid! Duidelijke bevestigingen en zeer snel in huis. Leuke bijkomstigheid: handgeschreven bedankje. Wellicht tot gauw!

perfect

snelle bezorging, en aan de telefoon uitstekend behulpzaam. zeker een aanrader.

eerste aankoop

snelle en goede afwikkeling

Prachtige schoenmerken.

Prachtige donkerblauwe enkellaarsjes van AGL aangeschaft. Keurig ingepakt en afgeleverd. Zeker een aanrader en ik ben dan ook zeker van plan om in de toekomst nog schoenen bij hen te bestellen.

Super! Voor herhaling vatbaar!

Goede productomschrijving - prima afhandeling en snelle verzending.

Zou fijn zijn als er ook via Klarna kan worden betaald.

Besteld, betaald en afgeleverd op tijd. Top!

Geweldige laarsjes van Agl

En de persoonlijke behandeling blijft uitstekend!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].