Helemaal goed

Je wordt goed ge�nformeerd over de status van je bestelling, alles kwam zonder problemen aan en was in uitstekende staat.

Uitstekende service

Schoenen besteld om 12 u 's middags en de volgende ochtend waren ze al aan. Kan niet beter !

Schoenen zijn snel verstuurd, waren keurig verpakt.

Snelle levering en uitstekende service

Twee keer iets besteld nu, en dat bevalt goed! Bij het eerste paar schoenen dat ik bestelde zat een klein defect in het voetbed, wat vrij moeilijk vast te stellen was, maar ik heb ze zonder problemen kunnen retourneren (en had er dus al een keer op gelopen). Prima service dus. Ook fijn dat de schoenen zo snel geleverd worden.

In een woord: GEWELDIG!

Wat een vriendelijkheid en bereidheid aan de telefoon toen ik belde over een MK laarsje met de winkel in Roermond. Eerlijk en vrijblijvend advies en zeer klantvriendelijk. Laarsje de volgende dag al in huis! En moooooiiii! Zeker aan te raden om ook es te bellen �n te bestellen ;*)

Goede prijs en snelle afhandeling!

Zeker een aanrader.

Zeer klantgericht

De schoenen die ik heb binnen gekregen waren ��n maat te groot. Gelukkig was er nog een maat kleiner. Deze heb ik snel besteld. De levertijd was erg snel en heb van het eerste paar snel het geld weer op mijn rekening. Dat zie je weleens anders. Verder heel leuk en persoonlijk detail het persoonlijk geschreven kaartje. Top!

Prima site

Ik was op zoek naar een tas en heb deze bij Marjon Snieders nog kunnen kopen, snelle levering, top. Site was voor mij onbekend, ben er opgekomen door mijn zoekopdracht naar mijn tas, ga zeker vaker op deze site kijken.

Snelle bezorging

Tevreden klant

perfect snel en mooi verpakt

perfect snel en mooi verpakt.

Wat een ontzettend goede service en wat een mooie collectie!

De laarsjes pasten helaas niet helemaal bij mij maar wat een goede service! Ik had ze teruggestuurd en de volgende dag had ik tot mijn verbazing het bedrag alweer op mijn rekening staan! Ik kom zeker terug!

Je weet dat je er voor betaald hebt,anders zou je denken dat iemand je een cadeau heeft gestuurd!

Beste dames van Marjon Snieder shop, Wat een geweldige ervaring om mijn bestelling te ontvangen. Met zoveel zorg ingepakt,b.v de checklist daar kunnen veel webshops wat van leren,koop best veel op internet maar nog nooit zat die erbij. Het uitpakken was geweldig,alsof je een cadeau gekregen hebt. Ga zeker vaker bij jullie kijken,deze keer was het na mijn zoektocht naar groene laarsjes dat ik bij jullie terecht kwam. Met vriendelijke groet.

Prima service en snelle levering

Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website. Bestelling snel en juist geleverd.

uitstekende Service en bedrijf

Dit bedrijf verdient een pluim, voor de Site en prijzen en Afleveren van de bestelde schoenen, er zat zelfs een heuse checklist bij, dit heb ik alleen bij het kopen van een Koga fiets meegemaakt. Hier kunnen andere winkels nog een voorbeeld aannemen. Ga zo door en probeer de service zo hoog te houden, ik kan tot nu toe, deze zaak zeker aanbevelen.

Altijd even stipt en perfect

Perfecte service zoals ik al meerdere jaren gewend ben van Marjon Snieders!

Super Snelle Sociale Service met een Smile!

Klantvriendelijk, met een vette vriendelijke stem en behulpzaamheid van Marjon Snieders. Neemt de tijd voor telefonische vragen. Super snelle verzending met handtekening voor ontvangst en gratis verzending en retour. Keurig ingepakt.

snel en zorgvuldig

Zie mijn mededeling boven

Snelle verzending en prima ge�nformeerd

Prima site, makkelijk en overzichtelijk. Snelle verzending met verzendinformatie!

Zeer snelle en duidelijke service'

Een duidelijke site met ruime keuze en snelle service!

Snelle levering, geen verzendkosten! Super!

Een onbekende site maar super tevreden! Snelle levering, keurig verpakt! Gewoon cadeautje!

Hele goede service

De laarsjes die ik besteld had vielen helaas groot en daarom moest ik ze terugsturen. Dezelfde dag dat de laarsjes retour kwamen is ook mijn geld al terug over gemaakt. Dus top service en ook heel klantvriendelijk aan de telefoon.

Fantastisch product en levering

Lieve Marjon snieders bedankt voor de laarzen van Ballin ben er super blij mee

ontevreden

Schoenen besteld en een bevestigingsmailtje gekregen. Maar toen ik in de winkel stond, kreeg ik het nieuws dat de schoenen ondertussen al verkocht waren (in de winkel) en ik dus pech had.. Spijtig voorval!

Wat een verrassing!

Ik had 2 paar laarzen besteld. Beide waren verpakt in luxe dozen met een cadeaulint er omheen. Wat een cadeautjes! Tevens als kers op de taart zaten er ook nog 2 tijdschriften bij, Helaas was de schacht te smal en moet ik beide paren terugsturen, maar volgende keer maak ik er zeker weer gebruik van. Ben ook zeer benieuwd naar de winkel in Roermond na de verbouwing. Dan kom ik graag weer een kijkje nemen.

Geweldig!

Ik ben al jaren lang een regelmatige koper bij de webshop van Marjon Snieders, Bel nog wel eens met een vraagje en altijd perfect te woord gestaan en geadviseerd. Had nu een paar schoenen besteld en vond ze eigenlijk tikje te groot. Was in de buurt van Weert dus ben (na telefonisch overleg) maar even naar de winkel gereden, om ter plekke een andere maat te passen. Wat een schoenen en tassen paradijs zeg! En ook daar perfect geholpen. Dus als webshop al een aanrader, maar als je de kans hebt moet je zeker eens gaan kijken...

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].