Snel, goede prijs/kwaliteit en zeer verzorgd

In eerste instantie was ik voorzichtig aangezien dit voor mij een onbekend bedrijf was. Gezien mijn positieve ervaring, zal ik zeker terugkomen.

betrouwbaar , snelle levering.

besteld en dag later bezorgd, er zat een briefje bij dat de zending gecontroleerd was voor verzending en daarna mail om je ervaring te delen .

voor herhaling vatbaar!

had mijn bestelling super snel,keurig verpakt en nagecheckt binnen,en,20 euro goedkoper(uggs slippers) dan elders!

Toplevering!

Snelle levering, helemaal top!

Bestelling keurig geleverd volgens afspraak.

Ik heb via internet een paar schoenen gekocht bij Marjon Snieders. Helemaal goed. Zou het zo weer doen.

Een klasse zaak!

Goede service. Leuke slippers. Wel een maat groter bestellen. Mooi verpakt en goed verzonden. Prima!

MS maakt service waar

Alles is prima verlopen. Vanaf bestelling tot levering

Super snel bezorgd

Pakketje was erg snel in mijn bezit. Dinsdag kwart voor 3 besteld. Woensdag al binnen. Als extra een Beau Monde in de doos. Leuk. Zorgvuldig verpakt ook.

Snel bezorgd en een goede prijs!

Precies de schoenen die ik zocht voor een goede prijs. En redelijk snel in huis.

Snelle levering en artikel is naar wens

Geweldige schoenen en een hele snelle levering!

Ik ben heel blij met de schoenen die ik besteld heb, echte kwaliteit sneakers voor een mooie prijs (sale). Ook heel fijn dat ze zo snel bezorgd werden!! Ik ga vaker op deze webshop schoenen bestellen :)

Uitstekend, kan niet anders zegggen.

Toppie ...

Snelle levering, netjes verpakt.

snelle levering, prima prijs!

Marjon heeft een duidelijke site. Voor de schoenen die ik zocht had zij de laagste prijs. Binnen twee werkdagen had ik de schoenen in huis, dus snel geleverd. Netjes verpakt. Een aanrader!

Snel, netjes en correct.

5 sterren: Perfect - geen tegenvallers.

Late levering door PostNL

Ik ben erg tevreden over Marjon Snieders, schoenen werden op de dag van bestellen nog aangeboden bij PostNL. Ik kon via track en trace het pakket volgen, helaas werd de bezorgdatum 3 x gewijzigd door PostNL waardoor ik mijn schoenen uiteindelijk op dinsdag heb ontvangen i.p.v. zaterdag. Dus tevreden over Marjon Snieders maar niet over PostNL!

perfect

Super mooie site.En ik hou van Sale

super aanbod, makkelijk en betrouwbaar

Ik vond hier eindelijk mijn sleehak uggs in mijn maat:) En in de uitverkoop mooie prijs in vergelijking met andere sites waar ze ook in de uitverkoop waren. Ik moest voor dit artikel wel �5,95 verzendkosten betalen omdat het in de uitverkoop was. Post.nl heeft het pakje thuisgebracht op de afgesproken dag en tijd. Nou goed, voor afterpay gekozen (1ste keer voor mij) dat is echt heerlijk simpel, na 5 werkdagen per email linkje via ideal, whoppa! Netjes verzorgd ik zou u aanraden om het wel te doen als u twijfelt. Groetjes Glenda

Super mooie slippers snelle levering

Mooie slippers, hele snelle levering en nog mooi tijdschrift erbij , top !!!!!

Super snelle levering voor een mooie prijs!

Super snelle levering voor een mooie prijs!

Keurig en snel

Makkelijk bestellen en betalen op site. Vervolgens keurig op de hoogte gehouden van voortgang bestelling. Bestelling netjes in stevige doos geleverd.

Heel goed!!

Mooie prijs,perfekte aflevering!

nubikk taupe

Niet te vreden. Denk dat mijn paar schoenen in de winkel hebben gestaan als show model

Geweldig om te ontvangen

Wat een kadootje om de prachtige sandalen die ik besteld had te mogen ontvangen, Prachtig verpakt en als verrassing zat er zelfs een leuk tijdschrift bij!

Goede, persoonlijke �n snelle service, de schoenen zijn fantastisch!

Bedankt voor de snelle verzending en het cadeautje (tijdschrift)! Doordat er een handgeschreven "checklist" bij zit, zie ik dat er met aandacht voor een goede verzending gezorgd is! Ik ben heel blij met mijn nieuwe schoenen...

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].