Probleem is perfect opgelost

Ik had een paar sandaaltjes besteld en werd daarna gebeld dat er een klein kleurverschil was. Ik kreeg de optie om de bestelling te annuleren of om die gewoon door te laten gaan. Als ik ze zou willen houden, kreeg ik een extra korting. De dag daarna kreeg ik de sandaaltjes binnen en ik vond het verschil niet zo erg. Toen heb ik contact ogenomen met de klantenservice om alles door te geven. Ik zou het geld binnen een aantal dagen op mijn rekening hebben, maar na 4 weken had ik het nog niet. Ik heb toen weer contact opgenomen en toen bleek dat er intern een foutje was gemaakt en dat de notitie nog niet definitief was gemaakt. Ze hebben het meteen opgelost en de dag erna had ik het geld al binnen. Ik ben superblij met Marjon Snieder als webwinkel �n de klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Heb niet beter kunnen wensen

Super service! Besteld op donderdag, en vrijdag al thuis bezorgd in perfekte conditie.

perfect geregeld en met zorg bij de klant geleverd!

Artikelen zijn keurig verpakt en gecheckt, top! Als je een artikel retour wil zenden is dit perfect geregeld!

Correcte levering

Aan te raden website. Correcte levering.

Uitstekend!

Prima snelle levering, mooi verpakt, een tijdschrift als presentje bijgevoegd.

Beoordeling Marjon Snieders: PRIMA

Perfecte en correcte behandeling bij deze zaak!

Bestelling tot volle tevredenheid uitgevoerd

Aflevering van bestelde goederen tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Zelfde dag nog verrast!

Onder het genot van een lekker glaasje wijn op het terras via mijn mobiele telefoon online leuke Uggs mocassins besteld. Omdat ik zelf in Weert woon, is het gemakkelijk om de bestelling dan even in de winkel op te halen. Paar uur later kreeg ik al een telefoontje dat mijn nieuwe stappers voor mij klaar stonden in de winkel. Aangenaam verrast over deze snelle service.

Prima voor elkaar

Ben dik tevreden over de hele gang van zaken

goed geregeld

goed en snel geregeld! 2 x besteld goed bevallen!

keurig en snel

snelle verzending, ook goed meegedacht en contact met mij opgenomen over de levering.

alles was geheel naar wens

Ik heb mijn schoenen perfect ontvangen. 1 minpuntje. Op het scherm en op de doos staat zilver maar eigenlijk zijn de schoenen goud!!!

Slecht

Sturen beschadigde schoenen op met een checklist waarin ze goed bevonden worden. Kan echt niet, een grote gele vlek erop!! Moet weer teruggestuurd worden en kost weer tijd en geld. Geen goede service..... Koop hier nooit meer

wat een kanjer van schoenen. In een woord geweldig

Goed verzorgd en vakkundig geleverd. dank u. Goed voor een volgende keer.

Goede afhandeling!

Pakketje netjes op tijd in huis, op de hoogte gehouden d.m.v. track en trace, keurig verpakt. Nadeel: verzendkosten betalen op sale artikelen - ik bestelde voor 60 euro dit lijkt me een redelijk bedrag om gratis te bezorgen!

Geleverd op tijd en wat er was besteld!

Ben blij met de schoenen en voor een leuke opruimingsprijs!

Top en snel

Mooi verpakt en snel geleverd Jammer vd verzendkosten!

Ondanks de snelle levering, 2 verschillende kleuren schoenen geleverd! ??

Schoenen dag erna al geleverd, maar helaas 2 verschillende kleuren gestuurd, ondanks dat er een door jullie aangevinkte checklist bij zat.. Heel vervelend, aangezien ik de schoenen nodig had voor een show. Ben toen genoodzaakt geweest om de schoenen in de fred de la Bretoniere winkel in Maastricht te gaan halen..Heel vervelend aangezien het weer veel extra werk was om art in ge pakken, form uit te printen en naar het postkantoor te gaan etc! Mvg Maureen Coumans-Wille

snelle service

Super ..en de uggs slippers zijn geweldig

TOPPIE

UISTEKEND SERVICE

Geweldige webshop met prachtige schoenen, mooie kwaliteit en goede service!

Sinds ik via een collega Marjon Snieders heb ontdekt, koop ik nergens anders meer schoenen. De enige schoenen waar ik nooit op uitgekeken raak, zitten geweldig, blijven mooi. Kortom, nooit meer zoeken naar schoenen, maar leren keuzen maken omdat alles zo leuk is.

snelle goede bezorging!

Correcte afhandeling van mijn retour zending

Net zo mooi als op de foto.

Maat zoals hij moet vallen en kwaliteit erg mooi. Kleur zeer bijzonder. Dank voor de nette afhandeling en snelle service.

perfect correct

Bestelling op tijd keurig geregeld raad het iedereen aan

zeer tevreden!

Snel verzonden. Dag later in huis. Product zoals omschreven en mooie prijs. Uiterst tevreden en zal er zeker weer bestellen.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].