Altijd goed geregeld, goed verpakt, aardige klantenservice!

Een aanrader als je online wilt bestellen

Mooie collectie, alles snel en goed geleverd!

Bedankt voor de goede en snelle service, helemaal blij met m'n mooie hogan rebels. Jullie hebben n mooie collectie, ik shop zeker binnenkort nog eens op jullie site.

Super snelle levering, mooi verzorgde verpakking!

Bestelling liep super vlot, heel snel geleverd ook in Belgi� ! Een echte aanrader! De tips bij het kiezen van de juiste maat vond ik ook erg handig.

Keurig verpakt artikel ontvangen.

Ik vond de persoonlijke boodschap heel attent. Ik doe dat zelf ook altijd bij mijn producten.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering!!

Snelle service, goede voorlichting via de telefoon

Prima service, snelle levering en vriendelijk en behulpzaam via de telefoon.

Geweldig!!!!!

snelle levering ,goede service.Ben heel tevreden .

Prachtige laars maar wel iets anders dan verwacht.

Net als alle producten van Fred de la Bretoniere zijn de laarzen geweldig mooi maar.... de kleur is meer blauw dan grijs, de hak is 8,5 cm ipv 'ca 6 cm' en ik vind ze groot vallen.

Zeer goed verzorgde levering

Alles zoals het hoort!

snelle levering, juist artikel zoals beschreven

fijne site, maakt waar wat ze beloven

Goeie website, snelle levering, volledig te vertrouwen.

Zeer goed en hele snelle service.

voor herhaling is deze webshop

Prachtige schoenen, nergens gezien. Goed verpakt en alles nagekeken. Kan niet beter.

Snelle en correcte levering

Prima webwinkel

Ondanks bestelbevestiging nog steeds geen bericht dat de schoenen klaarstaan voor ophalen volgens afspraak

Heb nu al 2x een bestelling geplaatst en krijg geen of veel te laat een bericht dat mijn bestelling klaarstaat om af te halen zoals nu ook weer. Ik heb de schoenen inmiddels bij een andere webshop Ga zeker niets meer bestellen bij Marjon Snieders web shop!

Snelle betrouwbare service

Mooie overzichtelijke site, veel keus en snelle service. Geen verzendkosten.

Geweldig!

Hele snelle service!

Netjes, verzorgd,snelle levering.niks mis mee.

Bedankt voor de snelle levering, alles was goed en de extra strik om de doos en de kadobon, maken het net even af. Niks te klagen hoor. Ga zo door.

Mooie webshop ,met mooie producten

Ik had schoenen besteld voor mijn dochter , de levering was 1 dag later dan verwacht, dat was een beetje jammer.Maar ik ben toch zeer tevreden ondanks dat. Wat ook erg leuk was , is dat ze de doos inpakken als een cadeautje en er een leuk bedankkaartje bijschrijven , en niet te vergeten een kortingsbon voor de volgende bestelling als nieuwe klant zijnde. Top!

Teruggestuurd en toch tevreden

M'n eerste Van Bommel schoenen gekocht. Tenminste, dat was mijn bedoeling. Het was een leuke aanbieding. Helaas bleek achteraf dat de maatvoering van Van Bommel blijkbaar iets groter is dat de andere merken die ik tot op heden had. Een kleinere maat was er niet.. Retourzenden ging eenvoudig en . . . binnen 2 dagen na retourzending stond het geld nota bene al op mijn rekening! Dat laatste vind ik echt bijzonder. Al veel ervaring opgedaan met internetwinkelen en dus ook zo nu en dan een retourzending. Maar zo'n snelle terugbetaling heb ik nog niet meegemaakt.

Prima! Snel en goed.

Snelle bevestigin en levering. Mooie schoenen!

Nice, nice, nice and perfect

Snelle en acurate afhandeling van e bestelling en zeer snelle levering, perfect en een absolute aanrader

Super verzorgd met een leuke attentie!

Goed en fraai verpakt, snelle levering, en met een persoonlijke touch,

schoenen keurig bezorgd en ze passen!

schoenen keurig bezorgd en ze passen!

mooie site en snelle en heel goede service

Prima site, geeft veel vertrouwen door de goede en snelle levering en de duidelijke instructies wanneer je iets wil retourneren.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].