snelle aflevering ondanks latte bestelling rond 16.30 uur

snelle service

ok, alles verliep vlot.

ok - alles verliep vlot.

uitmuntend

De dag na de bestelling al in de winkel af te halen. Maat was echter niet goed, gelukkig in de winkel en maat kleiner aanwezig en dus die genomen. Super.

Top-winkel met top-produkten en voor een goede prijs!!

Hele fijne webshop met hele leuke mooie artikelen en voor een leuke prijs,heb daar al meer uggs weg gesleept in de sale voor een laag prijsje en hele snelle en fijne bezorging,de ene dag besteld,de andere dag geleverd!! ik ben er blij mee,TOP webshop!!

Fantastische mooi en duidelijke webshop!

Beste Marjon en collega's, Ik heb mijn recent geplaatste bestelling alweer keurig netjes verzorgd de volgende dag thuis gekregen. Ook eerder geplaatste bestellingen zijn vlekkeloos verlopen. Zeer fijne webshop om in te winkelen en het geheel geeft een vertrouwd gevoel en dat is zeker niet onbelangrijk tegenwoordig. Zeker niet de laatste keer dat ik een bestelling zal plaatsen. Tot de volgende keer en met vriendelijke groet, Kees

Kwaliteit en Klasse dat zijn de producten en goede en snelle levering TOP!

Kwaliteit en Klasse dat zijn de producten en goede en snelle levering TOP! Ik beveel Marjon Snieders aan omdat ze klasse schoenen verkoopt tegen een redelijke prijs. Verder goede service (maat omgeruild) en hele snelle levering.

Perfect!

Al 2 x nu besteld bij hun en super tevreden! Het word zeer snel geleverd en netjes ingepakt!

Snelle, klantvriendelijke service

De schoenen die ik bestelde waren erg leuk. Het bestellen is een makkie, voor je het weet arriveert de bestelling! Het aanbevelen waard!

snel geleverd

Ben zelf zeer tevreden. Mijn dochter daarentegen twijfelt of ik wel echte UGGs heb ontvangen. Betreft hier Bleu velvet korte laarsjes .

Snelle service en hoge kwaliteit product.

Razendsnel onze bestelling ontvangen in een luxe doos verpakt in correcte verpakking zodat niets kon beschadigen. Bestellen en afhandeling betaling zoals we dat gewend zijn bij de betere internet winkels, maar had deze ook op kunnen bekijken (en) of ophalen in de winkel. Ik ben dolblij met mijn nieuwe echt cognac kleurige hoge laarzen.

perfecte levering houd zich aan de afspraak

Dit is een goede zaak die op tijd leveren en zich aan de afspraak houd. ik ben tevreden

Snelle maar levering maar verkeerde product geleverd. Na 1 telefoontje met de klantenservice alles verholpen. Al de volgende dag de juiste schoenen binnen gekregen.

Heel prettig zaken doen, snelle en overzichtelijke afhandeling bestelde item.

Uitstekend!

Snelle levering en goede kwaliteit

Leuke aanbiedingen.

Vriendelijke en snelle service ( Belgi�). Perfecte levering. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Bij vragen krijg je meteen een antwoord. Top dus

Top service!

De uggs die ik voor de verjaardag van mijn vriendin had besteld waren heel mooi ingepakt. Na betaling had ik ze binnen 1 � 2 dagen in huis. Dus het kon niet beter.

Snelle en correcte levering!

Mooi assortiment en correcte en snelle levering!

Ik heb geen op of aanmerkingen. De service is goed en snel, weinig op aan te merken . Vind het top.

Uitstekend; alles volgens het boekje

Zeer professionele en snelle afhandeling van mijn bestelling. Van moment van bestelling tot moment van bestelling. In een woord :uitstekend!

Perfecte levering

Snelle en correcte levering naar Belgi�! Super tevreden

snelle levering in keurige verpakking met als extra een modeblad.

Goed, aan te bevelen.

Snel geleverd, goede informatie, keurig!

Snel geleverd, goede informatie, keurig!

Betrouwbare webshop, snelle afhandeling van de bestelling

Laarzen eind van de ochtend besteld, werden de volgende ochtend om 08:00 uur al bezorgd. Duidelijke website, heldere procedures, snelle bezorging en mooie laarzen!

Prima afhandeling!

Online een paar van Bommeltjes gekocht. Prima afhandeling!

Keurig behandeld

Goede sevice en een snelle verzending, helemaal top

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].