Snelle levering en mooie collectie

Ik heb nu een aantal keer besteld en iedere keer wordt de volgende dag geleverd. 1x telefonisch contact gehad en toen goed geholpen. Verder mooie collectie van de luxere merken.

prima!

snel geleverd, je kan makkelijk retourneren als je wilt, en keurig verpakt en goed product!

Ben blij, bedankt

Mooie website - leuke merken - perfecte service

Al een paar keer op deze site schoenen besteld en nog nooit ontgoocheld geweest.

Van bestelling tot levering is alles verlopen zoals op de site beschreven staat. Top!

Mooie collectie, fijne site!

Ons hele gezin koopt graag bij Marion Snieders; een mooi collectie schoenen, goede service en een fijne website in 1!

Correct en vlot!

Een leuke site waar je correcte info krijgt en een heel toegankelijke manier om te bestellen.

Leuke site, wel een aanrader!!!

Leuke site. Bestelling liep vlot en vlekkeloos. Werd eerder geleverd dan ik verwacht had. Dit was mijn eerste aankoop. Ik ben zeer tevreden.

Perfekt! Danke!

Perfekt! Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service, altijd correct!

Mooie, kwaliteitsvolle schoenen. Wel in Nederland, maar heel stipt en correct

top!

Alles wat ik verwachte tegen een aantrekkelijke prijs.

Klantvriendelijke service!

Snelle levering, artikelen goed verpakt. Ook bij retouren een fatsoenlijke afhandeling.

Opmeting geleverd, kwaliteit is zoals gezegd

Heel goed en prettig. Duidelijke site en bezorgen ging uitstekend

Ben heel blij met mijn aankoop. En alles was prachtig verzorgd. Het kwam als een kadootje binnen, met een mooie strik om de doos. Super

Super verpakt met zwarte strik alsof ik een cadeau kreeg.

In ��n woord helemaal tevreden en blij!

Op deze site gevonden wat ik zocht, Top

Super snelle afhandeling/bezorging dus zeker voor herhaling vatbaar! Deze site ga ik zeker onthouden. Top

Snelle en correcte afhandeling!

De schoenen zijn snel en perfect afgeleverd met nota erbij van de persoon (met naam) die extra heeft gecontroleerd of de schoenen Ok zijn. Een aanrader !

Super!!

De laarzen zijn snel en perfect geleverd. Ben er heel blij mee, ze zijn 1 maatje te groot, maar ik vind ze zo mooi dat ik ze niet wil retourneren. Ik heb het opgelost door inlegzooltjes van schapenvacht in de laarzen te doen. Ze zitten nu heerlijk. Dank je wel Marjon ! Groetjes, Bea

snel en compleet

Super service!

Bestellen / betalen / leveren - het ging zoals het hoort.

Bestellen / betalen / leveren - het ging zoals het hoort.

Heel mooi ingepakt, goed verzorgd en mooie schoenen

Snelle en zeer goede service, voor prachtige schoenen

Mooie makkelijke website met mooie bijzondere schoenen. Die je niet zo makkelijk tegen komt met winkelen. De bestelling word zeer verzorgt en snel bezorgd. Ook retourneren is geen probleem. Maar dat is nog maar 1x nodig geweest vanwege de maat. Verder ben ik ook zeer te spreken over de service van Afterpay. Kortom TOP bedrijf En blijf zeker mijn schoenen hier bestellen

Perfecte service!

De webshop van Marjon Snieders biedt niet alleen de gemakken van online shoppen (mooie producten, heldere navigatie en snelle levering) maar weet ook perfect de vertaalslag te maken naar persoonlijke service. Een combinatie waar veel webshops een voorbeeld aan kunnen nemen!

Zeer goede afhandeling van retourzending

De laarzen die ik had besteld pasten helaas niet. De afhandeling van de retourzending verliep zeer vlot; na ee dag had ik het bedrag al retour. Bovendien was de retourzending, dankzij een bijgevoegd formulier, gratis. Het is voor het eerst dat ik dat tegenkomt. Complimeneten voor de zeer vlotte en goede service dus.

Snel en goed geregeld

Snelle bezorging met een checklist in de doos! Zo weet je zeker dat er iemand is geweest die alles persoonlijk heeft nagekeken. Top!!!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].