Top! super snelle levering...vandaag bestellen is ook inderdaad morgen in huis..

Mooie winkel, snelle levering en keus uit veel merken!

Helemaal top

Keurig geregeld ,alles op tijd en ook bij retour en/of vragen altijd correcte behandeling. Daar kunnen veel webshops nog een voorbeeld aan nemen.

Service as it should be

Er worden geen bezorg- en of retourkosten in rekening gebracht en de bestelling is binnen 48 uur in een nette verpakking op de plaats van bestemming.

duidelijke informatie,snel verzonden,als het maat niet goed is,altijd terug....

perfecte service

Aangename transactie

Fraaie schoenen, mooie prijs en een snelle verzending. Dank u.

Prima, snelle service.

Hele correcte levering

• Vil du anbefale os? Ja

Een webwinkel met uitgebreide keuze van artikelen met zeer goede omschrijving.

Vrijdag besteld en zaterdag geleverd, dus snelle levering, alles helemaal naar wens.

Snelle levering!

Vlotte levering voor een zelfde prijs als in de winkel. Dus zonder bezorgkosten uiteindelijk goedkoper :-)

Prima snelle bezorging

Prima snelle bezorging

Gemak dient de mens!

Ik heb twee paar schoenen uit het internetdepot naar Roermond laten bezorgen om daar te gaan passen en een keuze te maken. Prima geregeld, de schoenen stonden klaar en na het passen en jullie vriendelijkee advies in de keuze ben ik 'n paar heel mooie Tods rijker. Hartelijke dank van Hans Nelissen uit Sittard.

Helaas niet leverbaar..

Helaas was mijn bestelling niet leverbaar. Na een aantal dagen kreeg ik het bericht dat de bestelde schoenen toch niet beschikbaar waren. Ik had betaald met Ideal. Het bedrag stond na een dag weer op mijn rekening.

super

super. prima snelle levering. mooie laarsjes bedankt

Slecht service

Had schoenen besteld. Bevestiging gehad en ook bericht van post.nl dat ze op woensdag worden geleverd. Wordt ik die woensdag gebeld door de webwinkel sorry foutje we hebben ze niet........... Terwijl alles bevestigd was al 4 dagen daarvoor!!!!!

Geen tegenvallers gehad.

Gewoon zoals het hoord en wat je als klant verwacht . Zeer klant tevreden in alle opzichten daarom ook vijf sterren !

Veilig, klantvriendelijk en snel

Erg tevreden over de service!

Goede service.

Goede service, snelle levering en mooie schoenen.

Goede klantenservice, vakkundig en vriendelijk. Helaas door omstandigheden bestelling terug moeten sturen, maar de afhandeling was goed verder.

Goede en snelle service !

Fijne en duidelijke webshop, je krijgt gelijk een mail van je orderbevestiging en had het pakket snel in huis.

Zeer goede service!

Erg vlotte afhandeling zowel met het versturen als het retourneren. Ook erg netjes dat er in de doos ook een formulier zit met checklist. Geen verbeterpunten te noemen.

Goed georganiseerd en snel geleverd. Goede informatie. Was mijn eerste internetaankoop maar is prima bevallen

geweldige service

Het is mij een genoegen geweest jullie te leren ke en

Uitstekende service!

Mooie site, mooie merken, prima service!

hele goede service

pakket was erg snel en neetjes bezorgd

Prachtige merken,uitstekende service!

Voor het eerst besteld bij Marjon Snieders, goed voorgelicht om �en maat groter te nemen bij mijn keuze. Snelle bezorging en kwaliteits-controle van het bestelde paar laarzen. Aanrader!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].