uitstekende service

Nette bevestiging van bestelling, snelle levering (zondagmiddag besteld, dinsdag in huis), levering traceerbaar. Mijn volgende schoenenaankoop zonder meer weer bij Marjon Snieders.

zeer tevreden over de zeer snelle levering, en prachtige schoenen

de website is klantvriendelijk en de levering perfect

Top, betrouwbaar en zeer snelle levering!

Top, betrouwbaar en zeer snelle levering!

Snelle levering, jammer dat je niet kunt ruilen maar opnieuw moet bestellen

Zeer snelle levering na bestelling op de duidelijke site. De maat bleek echter niet goed en gelukkig kan je de schoenen retour sturen. Jammer dat je daarbij niet direct de juiste maat kunt vragen. Hiervoor moet je opnieuw de juiste maat bestellen via de site en nogmaals betalen.

Goed met aandacht verzorgde verzending van het produkt

De bestelling werd direct via mail beantwoord en de produkten werden in goed verzorgde staat geleverd. Zag er goed uit... Ook de service, het product te kunnen volgen via TNT is prettig. Nodigt uit om vaker een bestelling te doen.

Vanuit het buitenland !! Super snel en correct !!

Wij wonen in Hamburg. Laarzen besteld, binnen 4 dagen in huis. Super !!

Bestel bij Marjon, service geweldig, snelle levering!!

Mijn allereerste online aankoop is een feit !!!

We waren weer eens schoenen en laarzen aan 't afschuimen op 't internet... En deze enkellaarsjes leken me wel wat en mijn eerste online aankoop is nu een feit ! De postbode stond aan de voordeur met een doos. Ze openmaken was wel spannend, en gelukkig vielen ze mee en ze passen perfect ! Ik vond het ook leuk dat ze enkele dagen na mijn bestelling al geleverd werden.

Helaas n dag later geleverd dan geplant, maar het bestellen ging makkelijk. Erg blij met mijn nieuwe schoenen!

goede prijs, snelle bezorging

Schoen van van Bommel in mijn maat, mijn kleur voor een leuk prijsje! Snel en correct bezorgt, kijk, zo moet het!

Snelle en goede levering

Ik ben zeer tevreden over de levering van de aankoop die ik heb gedaan. Zeer snel in huis dus er komt zeker een volgende keer.

Keurig, snel en goed.

Voor herhaling vatbaar.

Produkt goed - Service laat te wensen over

positief: ======= - directe verzending - uitstekend verpakt - prachtig produkt - produkt exact zoals geprensenteerd op de site negatief: ======= - verzendkosten bij Sale ( voor een evengoed z��r prijzig produkt ) - servicekosten Afterpay LET OP: - op de site en in het betaalproces (stap 3 bij keuze Afterpay en uitleg daarover) g��n vermelding bijkomende servicekosten Afterpay - de bijkomende servicekosten voor Afterpay worden pas weergegeven in het rekeningoverzicht. Worden w�l opgeteld in het totaalbedrag, maar worden ONDER het totaalbedrag vermeld. Z��r misleidend! - geen antwoord op email

Ik heb een paar schoenen besteld en nooit zo snel deze perfecte levering gekregen! Ik ben nog steeds verbaasd hoe snel een transactie via internet kan verlopen .

Prima !!!!

Mijn aankoop werd zorgvuldig verzonden, ben helemaal tevreden van de kwaliteit en de natuurlijk de prijs, Zelfs van de sale kan je zaken laten verzenden naar je thuis en ik ben zelfs van Belgie dus �cht een hele goede service !!! EEN ABSOLUTE AANRADER

Goede foto's ,mooie schoenen, goede merken, snelle levering, retourneren is geen probleem. telefonische ondersteuning is goed.

Vast vertrouwd adres, om via internet: luxe & modieuze schoenen te kopen. Verslavend !!

Zou het een optie zijn om verzending per UPS ((bv) mogelijk te maken? ( sneller)

Uw site voor mijnong niet zo bekent, maar super snel alles afgehandelt

uggs gezocht,gevonden,besteld,betaald,2 dagen geleverd top!

Keurige behandeling en levering

Prachtige Uggs besteld, Geleverd binnen 4 dagen en alles precies zoals besteld. Ik zou het zeker aanbevelen om bij Marjon Snieders te bestellen via het internet, u kunt er vanuit gaan dat het allemaal keurig bezorgd word.

Geweldig!!

Snelle service en een Top kwaliteit sneaker van Hogan.... Mijn Dank is groot!!

Goede levering, slechte service

Ik heb laarzen besteld waarop op de ene laars een vlek op zat en op de ander een penstreep. Ik heb hierover 2 mails gestuurd en op geen van beide een antwoord gekregen. Dit vind ik erg jammer en zal dus ook niet snel weer bij jullie bestellen of jullie aanraden bij anderen.

Helemaal prima!

De site gaf al aan dat devschoenen een half maatje ruimer vallen en dat bleek ook zo te zijn waardoor ze heerlijk pasten. Prima site!

Prettig dat de laarsjes snel werden geleverd, goed verpakt en de laarsjes zelf waren in vorm gehouden door karton.

uitstekend

Keurig geleverd, mooi produkt! Leuk om te zien dat er ook contr�le is mbt maat, intact/ gaaf produkt .

Elke bestelling kwam snel en bracht wat ik zag. Alles paste ook, dus dat is top.

Hier kun je bestellen. Al meerdere artikelen besteld en ben er nog steeds erg gelukkig mee. Voelt als een verkooppraatje, maar das 'echt ' niet zo. Ik als schoenen freak kan je melden dat het ook anders kan zijn. Ik ben wel van mening dat je heel goed moet kijken wat je wil en zoekt.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].