Klasse!

Snelle afhandeling en verzending. Alles keurig verpakt ontvangen! Blij met mijn nieuwe schoenen, graag tot de volgende keer!

SMS*** Super Marjon Snieders

De eerste keer ging het niet zo goed en zat alles tegen, maar je moet mensen altijd een tweede kans geven, vind ik. Maar deze keer was het supersnel!!!!!!!!!! En mijn Fredjes (FdlB) zitten heerlijk, zijn mooi en lopen lekker. Kortom......dik tevreden.

Super toller Shop mit perfektem Service !!!!

Sehr sch�ne Ware viel Auswahl und Super Service :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte service

Snelle en perfecte levering. Binnen een uur de bevesting dat hat pakket klaar stond voor verzenden en de volgende dag keurig in huis.

Degelijk, naar behoren en in ieder geval snel!

Alleen de verzendkosten vind ik aan de hoge kant en misschien zelfs overbodig...

Uitstekende webshop

Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ook het telefonisch contact was prima!

Goed geregeld

Ik heb en aantal dagengeleden een paar mooie Santoni schoenen mijn Marjon via internet besteld. Het pakketje was netjes verzorgd en snel bezorgt. Wat wil je nog meer.

Uitstekend en correct bestelproces.

Bestellen kan niet makkelijker!

snel, verzorgd en accuraat

Alles is keurig en verzorgd, ook de mooie en duidelijke internet pagina. Gisteren besteld en de volgende dag in huis. Zeer netjes

sneIle service, keurig verpakt, mooie schoenen

Mooie collectie bijzondere schoenen.

zeer goede webshop! prachtige schoenen!

prima! zeer mooie schoenen! Perfect!

De aankoop van A tot Z laats niets te wensen over.

Dit is mijn 4de aankoop bij Mw.Snieders en het is altijd perfect en snel geregeld.

Snelle levering en mooie schoenen!

Precies de schoenen die ik zocht!!

prachtige schoenen, snelle service!

Wat een mooie schoenen heeft deze winkel. Ga er zeker vaker shoppen! De service is ook uitstekend.

Klantvriendelijk geholpen, duidelijk gecommuniceerd.

Vriendelijk personeel, duidelijk gecommuniceerd, mooie laarzen, helaas paste ze niet.

Makkelijk, correct, supersnel, gewoon top!

Makkelijke website, prima levering, netjes verpakt en supersnel, helemaal blij ben ik ermee.

Prima, snel en juiste product!

Goed gevoel bij deze winkel. Zat zelfs een controle briefje bij. Bestelling met zorg gecontroleerd.

Perfecte service!

Binnen 10 uur bericht ontvangen dat bestelling in webshop af te halen was in de winkel. Zeer vriendelijke bediening en perfecte service.

H��l tevreden, snelle levering !! Echte aanrader dit was mijn eerste aankoop maar zeker niet mijn laatste ... :-)

Echte aanrader, leuke sales !!

Prima geregeld!

Netjes verpakt, snel verzonden, Keurig geregeld!

Kwaliteit

Kwaliteit! Zowel de collektie als de service!

Prima internet winkel

Deze zaak doet wat er beloofd wordt!

Alles vlot en correct afgehandeld

Prettig op deze manier. Volgende keer mogelijk weer!

Hele goede service

Als je een vraag hebt. Voor hen geen probleem. Ze helpen je altijd en zorgen voor een perfecte oplosding

zeer fraai goed afgewerkt product

Het geleverde product is in een woord geweldig. De totale orderafhandeling zeer professioneel en snel. Aanrader !

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].