Zo hoor je met schoenen om te gaan!

Schoenen worden op diverse punten gecontroleerd voordat ze worden verstuurd! Zelfs de doos wordt gechecked! Ik ben altijd erg blij als ik mijn Santoni's koop bij Marjon!

Beste Ik ben zeer tevreden over de 'marjonsniedersshop'. Alles was duidelijk en ging erg vlot. Hierbij bedank ik jullie alle. MVG

Perfect!

Goede client service! Ik moest bellen en het was snel opgenomen en de antwoord meteen gegeven. Paketje snel geleverd, voor derde keer al! En echte aanrader!

snel en goede service

vriendelijke, correcte en bereidwillige klantenservice, helaas zijn de kortingen tijdens de sale op bepaalde merken (o.a.Tod's en Hogan) zeer beperkt tov van de andere schoenenwinkels, er staan schoenen op te website aan de volle prijs die van vorige collecties zijn. Gelukkig volg ik de modellen van een aantal merken zodat ik zeker geen schoenen koop aan de volle prijs die eigenlijk van een paar seizoenen terug zijn, ookal komt het merk terug met hetzelfde model steeds is er een klein verschil. Er staan al oude schoenen op die nog steeds maar aan 50% korting te koop staan. Mensen van mijn omgeving die kopen op uw website breng ik wel op de hoogte dat ze moeten opletten dat ze geen schoenen van vorige collecties kopen aan de volle prijs. Ieder heeft zijn bedrijfspolitiek en het is uw keuze maar ik wil dit toch graag even laten weten.

Prima afgeleverd en snel

Goed, de volgende keer zou ik weer hier bestellen

Teleurstelling

Ik had schoenen vrijdagavond online gekocht, maar die waren de volgende dag in de winkel verkocht. Het systeem winkel/online-inventaris loopt volgens zeggen niet optimaal. Men heeft mij dit de maandag laten weten en het geld snel teruggestort, maar de teleurstelling blijft.

Top winkel !!

Schitterend!!! Perfecte schoenen, razendsnelle levering, toppie!!!

Als je supermooie schoenen van degelijke kwaliteit wenst en niet lang wenst te wachten, is bestellen bij Marjon Snieders zeker een aanrader!!!!

Zo hoort een transactie te zijn, uitstekende communicatie en uitvoering, perfect !!

ga naar de site, zoek, bestel, bevestiging per kerende mail, informatie over de status, informatie wanneer opgehaald door de bezorgdienst, met code, volgen en zien wanneer het bezorgd gaat worden, uitstekend verpakt, met een controle blad op welke punten de zending is gecontroleerd, inclusief factuur en retour bon met duidelijke instructie in geval van, in mijn geval doe ik dat niet. ik ben blij met de halve maat keuze de website van Marjon Snieders

Correcte prijs, snelle verzending met tracking, alles TOP!

Correcte prijs, snelle verzending met tracking, alles TOP!

Ik heb een hele fijne ervaring met deze winkel

Ik had een probleem met het overmaken van Idea, daarna had ik het antwoordapparaat ingesproken, en werd de volgende dag gelijk terug gebeld. Ik krreg een hele vriendelijk dam aan de telefoon en mijn bestelling was al de deur uit..de volgende dag kreeg ik mijn bestelling in huis. Gewoon zoals het hoort een goed bedrijf!!! Mvg, Tilly

is zeker aan te bevelen.

simpel en snel

ik zou jullie aanraden bij bekenden

Perfect! aanbeveler.

Mooie, fijne webwinkel. Snelle levering.

Top snel duidelijk

Geweldige site en prettig dat je geen retour geld hoeft te betalen

snel en efficient afgehandeld!

Bestelling geplaatst op zaterdag en op dinsdag geleverd in Belgie.

JVO.

perfecte snelle, correcte levering.

Snel geleverd en goed verpakt

Worden ook verzendkosten gerekend bij retourneren van Sale producten. Op de website staat echter dat dit gratis is en dat er alleen verzendkosten worden gerekend bij de bestelling van Sale producten. Retourneren is gratis

Super service

Hele fijne webshop en super service qua afhandelen en retourneren van bestelling

Betrouwbaar en goede sevice

Prima service en betrouwbare winkel. Helaas is het bij mij 1x fout gegaan. Het bestelde artikel bleek toch niet meer leverbaar. Overige keren zonder problemen netjes de schoenen ontvangen.

Goede snelle levering

Top, snel. Helaas schoenen te klein dus teruggestuurd dus wacht nog op de afhandeling.

H��l correcte en verzorgde levering!

Fijne ervaring!

Gave Uggs fluffie

Op zoek naar blauwe Ugg teenslippers, kwam ik op deze site. Waren ze zomaar op voorraad en nog in de aanbieding ook ! Binnen twee dagen heb ik ze ontvangen en ze zijn meer dan gaaf. Ik kan het iedereen aanraden, niet alleen de Uggs, maar ook de webshop.

Snelle levering. Netjes ingepakt. Ga zo door

Professioneel......

Mooie merken...... Snelle levering, en erg tevreden over mijn aankoop......

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].