Afspraken worden na gekomen! en snelle service! TOP!

Bij deze web shop voor het eerst besteld, de volgende werkdag had ik de schoenen al ontvangen via de post, helaas was maat 45 die ik normaal heb te groot. In de retour voorwaarden werd vermeld dat ik een nieuwe maat online moest bestellen, en de geleverde schoenen die te groot waren retour moest sturen. Dit heb ik gedaan en de retour betaling was ook binnen enkele dagen geregeld. Erg netjes! goede communicatie en soepel verlopen! 5 sterren heeft marjonsniedersshop.nl dik verdiend! Top Service!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Prima service - vlekkeloos.

Gewoon een tien (10)!

Altijd correct in orde

Ik ben woonende in Belgi� en heb al een enkele keren een aankoop gedaan bij Marjon Snieders. Elke keer is dit zeer correct verlopen en heb ik mijn bestelling enkele dagen later al ontvangen. ik ga in de toekomst zeker nog meerdere aankopen doen!! :))

Veel gepast model uit de winkel?

Twee paar uit het duurdere segment besteld. Tod's hadden voor mij niet de goede pasvorm. Het Hugo Boss paar leek op een veel gepast model uit de winkel. Er zat nog een stuk sticker in de schoen (50%) en de (lak!) schoen vertoonde verschijnselen alsof die al langer gedragen was (vouwen). Helaas! Volgende keer hoop ik beter.

Snelle prima service

Snelle prima service

Prima service, mooi op tijd!

Mooie duidelijke website. Prima service. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer pakje aan komt.

overzichtelijke site - snelheid in levering en afhandleing van retouren

uitstekende webwinkel

W��r super!!

Het is allemaal weer super gegaan! bedankt Marjon en collega's !

Keurig, stipt, verzorgd = perfect !

Eerst en vooral mooi aanbod v merken ! Vlotte verzending Niks op aan te merken Voor herhaling vatbaar

Aantrekkelijke prijzen, snelle verzending en afhandeling. Na retourneren bedrag vlot terug gestort. Aanrader!

Zeer efficient!!

Niets dan lof.......SUPER!! Duidelijk......fijne site!

Uitstekende service en snelle levering

Vrijdagmorgen heb ik een paar schoenen besteld bij Marion Snieders , de betaling ging erg makkelijk via mijn creditcard en binnen een uur een bericht dat mijn schoenen waren opgestuurd de volgende morgen had ik ze al in huis prima service!

Prima levering

Snelle levering, leuke schoenen

Ik heb op donderdagavond schoenen besteld en de dag erna belde ze dat ze in de winkel in Roermond waren waar ik ze kon passen. Super snelle levering! Ik heb ze ook wel eens thuis laten bezorgen, gaat ook super snel.

snel, ook in de sale

Bestelling was er zeer snel. Mooie schoenen en tas. Controle was niet helemaal perfect: zat zwarte veeg op gele schoen (was er wel zo af te vegen). De gele schoenen bleken helaas fluorescerend geel, en heb ik daarom toch maar teruggestuurd.

Snel, vlot en goede afhandeling. Uiteindelijk zelf gekozen om de schoenen in Weert af te halen. Ook daar prima geholpen.

klantvriendelijk

Ik heb diverse bestellingen correct ontvangen. De laatste bestelling zat echter veel kleurverschil in de linker en rechter laars. Telefonisch contact gehad met mevr Moonen, zij reageerde begripvol en kwam met de oplossing om de laarzen terug te sturen, zij zal een zelfde paar reserveren en na ontvangst afsturen. Ik vertrouw erop dat dit ook gebeurt, bedrijf komt betrouwbaar en klantvriendelijk over. Janneke

Perfect!

10 op 10, correct, supersnel geleverd!

Schoenen vielen niet in de smaak, maar de service is top!

Super service

Vrijdagmiddag laat besteld en zaterdag al in huis. Super! Goede communicatie via de e-mail.

Een snelle,perfecte en correcte afhandeling, 10/10

Ik kan u deze shop alleen maar aanbevelen. 100% tevreden over de afhandeling.

Zeer goede web shop

Goede service, snelle levering, vriendelijke mensen die je te woord staan als je vragen hebt

Top online winkel met supersnelle levering!

Schoen scherp geprijsd met een supersnelle levering!

Vriendelijk, snel en correct!

Wat een geweldige services! Klantvriendelijk en zeer correct! Dit kom je zelden tegen. Niets dan lof over de hulp en afhandeling van mijn bestelling. Kortom een aanrader!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].