service die verder gaat dan verkopen.Ook in geval van misverstanden of teleurstellingen wordt er een oplossing aangedragen.

Kwaliteit in product en service.

Snelle levering.

Prima, snelle levering. Keurig netjes verpakt.

Mooie overzichtelijke website, snelle afhandeling na je bestelling

Geen verkooppraatjes, service gericht voor een tevreden klant!!

Absoluut betrouwbaar en servicegericht!! Snelle bezorging. Ik ben erg blij met deze shop!!!

Goede shop met een mooie collectie en leuke aanbiedingen

Ik ben over het algemeen goed te spreken over de shop Marjon Snieders. De winkel verkoopt mooie producten en levert de producten met zorg af. Dit is echt top. Het enige nadeel vond ik dat er geen/nauwelijks aandacht is voor aftersales. Ik had een stel mooie maisgele Tods gekocht, maar op de vraag hoe ik ze het best kon behandelen/schoonmaken heb ik nooit antwoord gekregen. Dit vind ik toch wel jammer en ik hoop dat ze dit in de toekomst verbeteren. Het blijven immers luxe producten, en daar hoort dergelijke service ook bij.

Goede service, vriendelijk personeel en complete en zorgvuldige bezorging.

Mooie schoenen, maar niet altijd voorradig!

Ik bestelde een tijdje geleden schoenen in de sale en besloot om ze zelf op te halen en ter plekke af te rekenen. Helaas, bij aankomst in Roermond, bleek dat niemand iets wist van mijn schoenen. Voor niets gereden en het excuus van de zeer jonge verkoopstertjes was dat de voorraad dan waarschijnlijk niet klopte.

Prachtige collectie met luxe uitstraling en heel veel keuze uit modellen in diverse prijsklassen.

Bij Marjon Snieders vind je altijd weer net dat ene paar schoenen of laarzen dat je zocht. De modellen zijn goed geselecteerd, modieus en niet doorsnee. Kwaliteit en pasvorm zijn altijd uitstekend. Ook de service is zeer goed Bij telefonisch contact word je altijd vriendelijk te woord gestaan en wordt er alles aan gedaan om aan je vraag tegemoet te komen.

Mooie collectie, overzictelijke site en prima service!

Ik ben van mening dat jullie een mooie collectie hebben. De webshop is overzichtelijk en werkt lekker snel. Afhandeling en verzending super snel! Wat wil je nog meer!

geweldig!

Binnen 24 uur in huis! duidelijke site! Voor herhaling vatbaar.

Super service!

Ik plaats regelmatig een bestelling en ik ben super tevreden over de producten en de service. Daar zouden andere (web)winkels van kunnen leren. Ik heb een keer een klein probleem met een van de bestellingen gehad en dat was dezelfde dag nog met volledige tevredenheid opgelost.

Snelle bezorging, zeer goede sevice!

Een tien! Super, leuke modellen!

Goede service en veel keus

De webshop heeft een groot en divers assortiment. Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Een aanrader!

goede service, goede kwaliteit en zeer aan te bevelen

goede service, goede kwaliteit en zeer aan te bevelen

Snelle levering, goede service!

De (geweldige, bijna nergens te krijgen) Uggs die ik een tijdje geleden bij Marjon Snieders via de webshop kocht, zijn keurig op tijd geleverd. Ik ben dus heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling �n over het product.

Prima bedrijf, goede service

Wij hebben inmiddels een aantal keren schoenen gekocht en het hele proces is ons uitermate goed bevallen. Aan te bevelen.

Super prijs voor moderne merk schoenen

Snelle levering en super prijs en collectie die niet overal te koop is

goede service

goede service na het niet kunnen leveren van een bestelling. Ook snel nageleverd.

marjon snieders is een schoenen webshop van hoge kwaliteit

1. heeft vrijwel alle topmerken uit de schoenen branch 2. zeer snelle levering 3. goede adviezen ten aanzien van de juiste maat 4. bij retourneren snel geld terug 5. vrijwel altijd zeer aantrekkelijke aanbiedingen (50% korting)

Geweldig, snelle service en kwaliteit is top!

Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op e-mails, service is gewoon prima! Het pakket kregen we al gauw de volgende dag binnen. Kwaliteit is ook niets om op te merken.

Alles ging goed, de bestelling, de levering (vlot!) en goed op de hoogte gehouden via de mail en goed verpakt.

Wederom supersnelle levering, top verpakt. Kortom echt een aanbeveling!!

5 Sterren super snelle verzending prima

Kan niet beter nette verpakking alles er op en er aan

Prima, snel en foutloos!

Uitstekende afhandeling en bezorging: snel en foutloos!

Snel en betrouwbaar

Ben erg blij met mijn bestelling, mijn schoenen waren snel verzonden! Ik zal deze webshop zeker aanbevelen. :)

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].