Snelle en goede levering

Top dat ik de schoenen die ik al de duitse paul green site had gezien, bij marjon snieders te bestellen waren.De site was duidelijk. Bij het bestellen werd goed duidelijk hoe het met de verzend en evt. Retourkosten zat. Ik hoefde er niet naar te zoeken. Daarna snelle levering. Binnen 48 uur in huis.

De winkels van Marjon ademen een en al �schoenprofessionaliteit �uit.

Ik ben klant vanaf het eerste uur, zowel de winkels in Roermond en Weert zijn sfeervol, het personeel is heel professioneel, zij dringen niets op, vraag je hun mening zijn zij zeer zorgvuldig. Marjon heeft een internationale collectie in vele prijsklassen, ik draag haar schoenen met passie en maken mijn dag geweldig. Ook de webwinkel is perfect en zeer klantvriendelijk. Ik kan deze winkels aan iedereen aanbevelen.

top!

snelle service en levering, mooie schoenen! de goede merken.

zeer goede bediening correct mooie website alleen kleur was anders dan in werkleijkheid

ben mijn retourbon er vergeten insteken kan dat opgelost worden

goede service, prettige winkel

Het is fijn om schoenen online te bestellen en dan in de winkel naar keuze(Roermond of Weert) te gaan passen. Dat spaart portokosten en voor mij net zo gemakkelijk.

Uitstekende service en snelle levering

Prima ervaring! Schoenen werden binnen een dag gestuurd en konden zonder problemen kosteloos geruild worden toen de maat niet juist bleek. Prettig, vriendelijk en snel. Voor herhaling vatbaar!

Weinig tijd en moeilijke maat en toch een mooie gemakkelijke schoen willen: Marjon Snieders.

Snelle en goede levering. Veel keuze, ook in maat 35 zoals bij mij.

zeer tevreden

gewense schoen was niet meer voorradig. ik moch een schoen uitkiezen in een andere kleur die niet afgeprijs was.\Super service en snelle verzending.

Prima, snelle service; aanrader!

Prima service; snel, goed.

Zeer mooie collectie !

Het is de tweede maal dat ik bij Marjon Snieders bestel en het zal heel zeker de laatste keer niet zijn !

Snelle levering en goede service. Aanrader.

Al een paar keer schoenen besteld en de kwaliteit blijft geweldig.

Naar de winkel gebeld voor wat info over de maatvoering van de schoenen (Uggs snowboots). Dezelfde dag teruggebeld door iemand uit de winkel met goede informatie. Besteld via internet, volgende dag in huis en de maat was dus ook goed. Kortom: goede info en snelle levering.

De laarzen zijn op tijd en keurig verpakt afgeleverd.

De laarzen zijn op tijd en keurig verpakt afgeleverd. Mijn hartelijke dank!

Geweldige service

Ik heb schoenen besteld die ik de volgende dag al in huis had. Helaas zaten de schoenen mij niet goed en heb ik ze terug moeten sturen. De volgende werkdag kreeg ik al bericht dat mijn geld was terug gestort. Dit is een service waar veel webshops een voorbeeld aan kunnen nemen!

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Snelle levering en direct contact toen mijn bestelde product niet op voorraad bleek.

snelle levering goed verzorgd

zag hele leuke schoenen die je in weinig winkels tegenkomt dus na even twijfelen toch besteld en heel snel in huis, tevens een (dames) presentje(had wel heren schoenen besteld).

Snelle levering.......Perfect......!

Hi Marjon, Uggs, gisteren besteld en vandaag geleverd........! Super en bedankt.....!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].