Fantastische collectie en perfecte levering

Marjon Snieders heeft een hele mooie collectie. Het navigeren op de website gaat makkelijk, net als het bestelproces. Leveren gaat snel. Alles is netjes ingepakt en bij mijn bestelling zat een handig overzicht bij hoe je de schoenen het langst mooi houdt. Al met al heel tevreden!

Fijne website/ winkel

Het is een fijne overzichtelijke site en ik werd gebeld door de winkel dat het post.nl punt niet meer beschikbaar was, dat ik gekozen had en/ of ik akkoord ging met een ander punt; kortom, zeer klantvriendelijk en meedenkend!

Zoals altijd een snelle service en�

Zoals altijd een snelle service en prachtige producten.

Super. Heb een feestelijke blouse besteld en zelfs in deze drukke tijd tussen de feestdagen snet geleverd gekregen.

Netjes bezorgd en vriendelijke contact met medewerkers

Netjes bezorgd en vriendelijke hulp van de klantenservice

Mooie kleding en snel in huis!

Mooie kleding en snel in huis!

Super tevreden!

Goed en netjes verpakt. Snel geleverd!

Snelle levering en mooie spullen�

Snelle levering en mooie spullen ontvangen. Helaas wel maar 1 kleine dustbag in de doos voor een paar grote schoenen.

Altijd heel goede service � je wordt�

Altijd heel goede service � je wordt steeds goed geholpen en ge�nformeerd! Waanzinnig!??

Groot

Groot, mooi assortiment en supersnelle levering.

Altijd lief professioneel en snel

Altijd lief professioneel en snel

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen ! Mail gestuurd nog geen antwoord.

Top service! Snelle levering. Z��r tevreden

Product

Product, service, levering top

Super snelle reactie

Super snelle reactie. Zelf daarna nog iets toe kunnen voegen aan mijn bestelling.

Snelle levering. Top!

Great service

Great service

Precies waar je op hoopt

Top, precies waar je op hoopt. Ik blijf zeker een vaste klant

Fijne webwinkel

Afgezien van de mooie merken altijd snelle levering maar ook vlotte, correcte retourafhandeling

Snelle service. Helaas zat de trui niet zoals ik had verwacht. De retour proces is ook erg makkelijk.

Snelle service, mooi ingepakt.

Super service

Super service

Snelle levering en nette producten

Snelle levering en nette producten

Hele fijne webshop.

Hele fijne webshop. Laarzen die ik graag wou hebben waren niet in mijn maat. Toch een halve maat groter geprobeerd. Gelukkig kon ik ze makkelijk retourneren en zijn ze er toch nog in een een andere kleur , die ik gelijk ga bestellen. De webshop is heel vriendelijk in communicatie Hoge kwaliteit van kleding en schoenen.

Prachtige laarzen besteld

Prachtige laarzen besteld, jammer genoeg was mijn maat er niet meer. Toch halve maat groter geprobeert, maar paste toch niet. Ging makkelijk met retourneren, zijn nog even vriendelijk . Ga ze in een andere kleur bestellen. Fijne winkel, en hoge kwaliteit van schoenen en kleding.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].