Prachtige collectie snelle verzending�

Prachtige collectie snelle verzending top service

Very good service

Very good service

Snel

Snel, accuraat

Snel verstuurd en heel netjes ingepakt met een kaartje erbij! Ik ben heel erg tevreden en blij met mijn nieuwe schoenen :)

Snelle levering, keurig verpakt en bij retour wordt het snel afgehandeld.

Super goede service

Goede en snelle service.

Goede telefonisch contact

Goede telefonisch contact

Perfect !

Is asked for a quick send for my daughter to have her present on Christmas Eve and it was perfectly executed ! I also appreciated the few hand written words on the card - make you think you�re special and your demands taken into consideration.

Snelle levering. Goed verpakt!

Altijd superlief en behulpzaam�

Altijd superlief en behulpzaam meedenken en snel

Duidelijke communicatie.

Duidelijke communicatie. Stipte levering. Super verzorgde verpakking. Prachtig product.

Snelle verzending, zorgvuldig verpakt. Helaas pastte het niet dus weer geretourneerd. Ook het aanvragen van een retour is eenvoudig en zo geregeld.

Mijn complimenten!

Helaas was mijn bestelling toch niet leverbaar, maar de persoonlijke mail en snelle reacties waren top! En als tegemoetkoming een korting. Dan heb je mij als klant.

Snelle levering, keurig verpakt.

Snel verzonden en fijne klantenservice

Snel verzonden en fijne klantenservice

Snelle levering! Heel blij met mijn nieuwe gouden Toral laarsjes! Ook nog in de sale � dol gelukkig mee

Fijne app en snel geleverd

Fijne app en snel geleverd Deze keer in de sale enorm mazzel gehad met een prachtige jas van anfiny

Snelle levering & goede communicatie!

Snelle levering, goede communicatie!

product was precies zoals op de foto en�

product was precies zoals het eruit zag op de foto en een dag later al in huis. Echt perfect

De bestelling was met zorg verpakt met�

De bestelling was met zorg verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Mooie site met uitgebreide collectie en merkenpakket.

Had in eerste instantie zelf het�

Had in eerste instantie zelf het verkeerde product besteld, kreeg snel contact met hun en ze hebben het toen super snel goed opgelost. Snelle levering.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, snelle levering echt super!

Toral enkellaarsjes

Een paar Toral enkellaarsjes besteld. Helaas was de rechterschoen beschadigd, leek wel een tweedehandsschoen. Je kon echt goed zien dat hij al veel gedragen/gepast was. De linker was nog helemaal top en in goede staat. Contact gehad met de klantenservice, waarover ik verder wel tevreden ben. Helaas was een nieuw paar opsturen geen optie ivm uitverkocht. Ik kon het bestelde paar retourneren of een stukje van het aankoopbedrag retour ontvangen. Ik koos voor het laatste. Inmiddels heb ik twee weken op de schoenen gelopen en heb ik spijt dat ik ze niet retour heb gestuurd� het aankoopbedrag van de schoenen icm het merk en de kwaliteit die bij beide horen staan niet in verhouding tot elkaar. Ik loop op 1 nieuwe en 1 zwaar gebruikte schoen� ik had ze gewoon terug moeten sturen�

Super snel

Super snel, netjes verpakt!!

Super behulpzaam

Super behulpzaam, ook als je twijfelt over de maat bij online bestellingen. Keurig verpakt en super snel bezorgd!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].