Prachtige winkel aanwinst voor Roermond�

Prachtige winkel aanwinst voor Roermond kom er graag kundig personeel in het bijzonder Luuk.

Snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering, mooie materialen..

Sneller levering laarsjes waren van�

Sneller levering laarsjes waren van mooie kwaliteit

Mooie high end merken

Prachtige high-end merken! Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn webshop-bestelling. Het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het assortiment van high-end merken op deze website is indrukwekkend. Wat ik vooral waardeerde, waren de regelmatige updates over de status van mijn bestelling. Toen het product aankwam, was het precies zoals ik had verwacht. Ik beveel deze webshop van harte aan

Super service!

Retourzending was vertraagd maar na telefonisch contact snel opgelost door Marjon Snieders! Daarna ook nieuwe bestelling gedaan en heel tevreden mee!

Fijne (web)shop!

Mooi ingepakt en weer super blij met mijn mooie items!

Heel goede en snelle communicatie

Heel goede en snelle communicatie , zeer tevreden.

Prachtige collectie

Mooie kleding , snel en zoals een cadeautje verstuurd

Blij mee ??

Gemakkelijk om te bestellen, snelle levering en een persoonlijke touch. Mooi ingepakt en een leuk handgeschreven bericht.

Erg blij met mijn ontvangen pakket

Erg blij met mijn ontvangen pakket. Er was een snelle levering, ondanks de verbouwing. Dank daarvoor!

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, snelle levering en product was goed omschreven. Aanrader!

Mooie aanbieding en snelle levering

Mooie aanbieding en snelle levering

Bestellingen zijn altijd de volgende�

Bestellingen zijn altijd de volgende dag in huis, super bedrijf

Super service

Super service

2 paar moon boots besteld

2 paar moon boots besteld, ik kreeg echter maar 1 paar thuis. Contact gehad met de klantenservice en het andere paar werd meteen verstuurd, met een extraatje als excuus. Super opgepakt en opgelost. De boots zijn fantastisch warm!

Goede service! Als een cadeautje verpakt!

Mooie uggs

Mooie uggs, snelle levering

Vriendelijke klantendienst

Vriendelijke klantendienst mooie prijs veel keuze uit alle topmerken Op maandag besteld en op dinsdag geleverd

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service. En prachtige kleding en schoenen natuurlijk.

Duidelijke website

Duidelijke website, goede maataanduiding. Keurig verpakt, snelle levering, alles prima!

Zoals altijd

Zoals altijd, keurig en persoonlijk verpakt en snel geleverd

Snelle levering, heldere communicatie.

Snelle levering. Verzorgd pakket. Een retour wordt ook snel verwerkt.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].