Heel snelle levering

Heel snelle levering

Prima service, snel, nette doos, netjes verpakt. Moest helaas het bestelde retour zenden (geen fit voor mij), ook dit verliep vlekkeloos. Ik bestel hier zeker nog eens.

Supersnel!

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend geleverd. Supersnel en netjes verpakt. Fijne (online) winkel en goede service!

Snelle levering! Laatste modetrends en kwaliteitsvolle kledij. Maatbeschrijving is duidelijk.

Een van mijn favoriete online winkels

Wow, Ik ben weer super tevreden met de aankoop.

Snelle levering en ik werd via de mail�

Snelle levering en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling

Fantastische collectie

Fantastische collectie, snelle service!

Snelle levering, snel retourbeleid, vriendelijke service aan de telefoon

Fijn contact

Fijn contact, de problemen werden gelijk opgelost!

Snelle vlotte levering en zeer mooie�

Snelle vlotte levering en zeer mooie producten op de site

Top ervaring bij Marjon Snieders!

Super goede ervaring bij Marjon Snieders! Snelle verzending �n elk item wordt professioneel gecontroleerd voor verzending!

Snelle en correcte afhandeling ??

Snelle en correcte afhandeling ??

Super goede service en super snelle�

Super goede service en super snelle reactie via whatsapp met vraag re maatvoering.

Sehr gut immer wieder

Sehr gut immer wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle communicatie

Goede en snelle communicatie, nadat het pakket bij de bezorgdienst vertraging op liep.

Altijd geweldige kleding & mooi ingepakt

Altijd geweldige kleding, snelle levering & goed verpakt! Heel erg bedankt weer!

Snelle en persoonlijke levering

Snelle en persoonlijke levering

Altijd snel antwoord op vragen via App

Altijd snel antwoord op vragen via App. Sturen foto's van items waarin interesse. Zeer vriendelijk en mooie kleding.

Geweldige winkel met prachtige kleding

Geweldige winkel met prachtige kleding. Bestellen via de webshop gaat snel en makkelijk. Bestelling heb je snel in huis. Het contact is ontzettend vriendelijk en men is erg behulpzaam!

High end service

Super service met een leuke eerste klanten korting. En wat leuk om een handgeschreven kaartje te ontvangen in deze digitale tijd??

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Fijn geholpen. Klein misverstand werd onmiddellijk opgelost. Betrouwbare winkel en website. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt, superblij met weer een mooi item uit de collectie van Marjon Snieders.

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service en snelle leverIng

Al vaker wat besteld keurig netjes�

Al vaker wat besteld keurig netjes bezorgd en netjes verpakt! Snelle levering! Top webshop

De snelle en goede service plus�

De snelle en goede service plus uiteraard de mooie collectie

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].