Super winkel

Super winkel

Snel vriendelijk mooie collectie

Snel vriendelijk mooie collectie

Snelle en keurig verzorgde levering en�

Snelle en keurig verzorgde levering en toen ik een keer schoenen, retour heb gestuurd omdat ze niet mooi zaten, heb ik heel snel geld retour gekregen. Deze winkel is echt een aanrader

Deze winkel snapt dienstverlening

Deze winkel snapt dienstverlening . Is klantgericht en zorgt voor een super snelle levering. Mooie merken en altijd goede kwaliteit.

Snelle levering en fijne afhandeling�

Snelle levering en fijne afhandeling retour. Kleding van hoge kwaliteit.

Hele mooie kleding

Hele mooie kleding

Gedragen artikel gekregen

Na lang zoeken en twijfelen prachtige Toral laarzen gekocht, laatste maatje, super snel verstuurd, netjes ingepakt, tot ik de doos opendeed en bleek dat de laarzen gedragen waren. Grappig want er zat nochtans een handgeschreven nota en checklist bij dat deze gecontroleerd en helemaal in orde waren. Als ik kon voegde ik een foto toe. De plastiek zat (gelukkig) nog over de prachtige leren zolen, maar overduidelijk dat deze al buiten gedragen werden, dit was ook aan de hak te zien, wat ik dus absoluut een no-go vond, er was geen vermelding,en nog volle prijs betaald net zoals voor ik voor een ongedragen model zou betaald hebben � Uiteraard hierover contact opgenomen met hun, qua communicatie zijn ze heel snel, niets op aan te merken, ik werd ook opgebeld, maar vonden dit blijkbaar heel normaal en gaven aan dat dit bij het online shoppen en passen hoort� nu ja, Deze mening deel ik uiteraard niet, passen is je voet erin steken en zeker niet met 2 schoenen buiten gaan rondlopen. Compensatie of korting gingen ze zeker niet geven, en het feit dat dit het laatste paar is handig gebruikt om mij enkel een gratis retourtje aan te bieden. heel jammere ervaring vond ik dit, vandaar mijn 1 ster review Als ik nog eens schoenen van 300 euro koop zal het hopelijk niet meer hier zijn sorry

Probleem goed opgelost

Helaas kregen we een verkeerd paar schoenen toegestuurd. Maar na een telefoontje hebben ze dat uitstekend opgelost. Het juiste paar arriveerde de volgende dag. Fijne schoenen!

Hele fijne website

Hele fijne website, makkelijk te bestellen en ik kreeg mijn mooie Golden Goose gympen direct de volgende dag thuis geleverd. Er zat een handige onderhouds flyer bij, waarbij aangekruist wat er geschikt was voor mijn schoenen en door wie mijn order was ingepakt. Ik ga zeker nog veel vaker bestellen!

Perfect!

Snelle levering Leuk kaartje erbij!

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten. In verleden telefonisch contact gehad, hele fijne en vriendelijke service toen.

Prima webshop

Prima webshop, mijn Uggs die overal uitverkocht zijn had zij wel op voorraad, bestellen, betalen ging allemaal makkelijk, snel geleverd, alles top!

Perfect transaction and very fast�

Perfect transaction and very fast international delivery! Surely will buy again!!!

Goede snelle service met persoonlijke�

Goede snelle service met persoonlijke noot. Ook mail bij �niet op voorraad� werkt goed.

Altijd een snelle en keurigverzorgde�

Zoals altijd een snelle en keurig verzorgde bestelling ontvangen

Bestel regelmatig altijd lief asn de�

Bestel regelmatig altijd lief asn de telefoon snelle verzending top

Hele snelle service

Hele snelle service. Ik had binnen twee dagen mijn pakketje.

Mooie kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit kleding, netjes verpakt, snel verzonden, en een leuke handgeschreven kaart erbij!

Top top top

Top top top impeccable

Makkelijk en snelle service

Makkelijk en snelle service

Eerst netjes ge�nformeerd over mijn�

Eerst netjes ge�nformeerd over mijn bestelling, over iets wat niet meer leverbaar was Snelle levering, altijd tip top in orde

Goede service, vriendelijke dames

Directe communicatie / aandacht

Directe communicatie / aandacht Zelfs videoboodschap om produkt te laten zien Levering op tijd Keurig verpakt Aanrader !

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Persoonlijk briefje, netjes ingepakt. Juiste artikel

Gewoon perfect ??

Gewoon perfect ??

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].