Super snel en top service

Super snel en top service. Netjes ingepakt

Mooie jas super snel geleverd

Mooie jas super snel geleverd. En altijd een handgeschreven kaartje. Zeer attent

Altijd zeer snelle levering

Altijd zeer snelle levering. Mooi verpakt ook.

Mooi product

Mooi product, goede afhandeling en service.

Heel vriendelijk en reageren super snel�

Heel vriendelijk en reageren super snel op berichten.

Mooie collectie echt n aanrader

Mooie collectie echt n aanrader

Snelle levering! Als de maat niet goed is duidelijke instructies voor retourneren. Alles keurig verpakt.

De kleding is altijd super netjes�

De kleding is altijd super netjes verpakt. Met altijd een leuk geschreven kaartje erbij!

super

super, snel en het past ook nog perfect.

Nice service

Nice service

supersnelle service

supersnelle service, prettig geholpen, hele mooie laarzen!

Hele goed ervaring!

Hele goed ervaring!

Modeshow

Het was goed en leuk opgezet. Niet te druk, tijd om rustig rond te kijken. Cocktail was lekker, goodybag erg leuk, bedankt !

Snelle verzending en leuke verpakking

Snelle verzending en leuke verpakking

De website is makkelijk, bestelling verliep snel. Bestelling is snel en gratis bezorgd. Heel blij mee.

Snelle levering, TOP service!

Snelle levering. Top service! 1 schoen zat niet lekker. Na telefonisch overleg gelijk een nieuw paar opgestuurd om te vergelijken of deze wel goed zouden zitten. Top Service!!

Snelle service, duidelijke communicatie

Heel fijn

Heel fijn, snel in huis.

Geweldige collectie & super service

Geweldige collectie & super service

Hele fijne webshop en super goede�

Hele fijne webshop en super goede klantenservice. Heel erg blij.

Snelle levering!

Snelle levering!

Mijn ophaalpunt bestond niet meer

Mijn ophaalpunt bestond niet meer. Kantoor van Marjon Snieders heeft mij meteen gemaild en toen hebben ze mijn schoenen naar mijn huisadres gestuurd. Heel snel en heel klantvriendelijk!!

Snel geleverd Goed verpakt Mooie schoenen

Snelle verzending

Snelle verzending, fijn app contact en mooie merken. Super mooie winkel

zeer zakelijke�formeel

Zeer correct en zeer zakelijke instelling. Beetje te zakelijk vind ik persoonlijk Wel klantgericht maar ik zou er niet graag willen werken. Te formeel en strikt en streng. Ben wel eens nagebeld door eigenaar waarom ik een item terug stuurde.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].