snelle levering met een persoonlijke "note"

snel geleverd en mooi verpakt met een persoonlijke "note" erbij.

Snel.goed verpakt

Snel.goed verpakt Alles correct

Goede service Snelle verzending

Prachtige collectie en snelle levering�

Prachtige collectie en snelle levering mooi ingepakt ook

Mooie kleding en snelle levering!

Mooie kleding en snelle levering!

Keurig verpakt en een snelle levering!!

Keurig verpakt en een snelle levering!!

snelle levering en goed verpakt

snelle levering en goed verpakt

Zeer tevreden over de snelle verzending

Zeer verzorgd.

Het was goed door wel iets latere levering, maar wel dezelfde dag, zag er netjes verpakt uit, wel teruggestuurd omdat ze niet goed zaten. Wel mooi. Snel geld terug. Dus mijn complimenten.

Mijn favoriete webshop

Super vriendelijke medewerkers en heel snelle levering. Altijd in orde!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, goed ingepakt en door de beschrijving op de site is goed in te schatten welke maat je het beste kunt bestellen.

Snelle service!

Snelle service!

Snelle service, snel antwoord op een vraag. Snelle terugstorting bij een retour. Kortom, super service , prachtige zaak

Snelle levering! Erg blij mee

Snelle levering en snelle afhandeling�

Snelle levering en snelle afhandeling retour. Super fijn

Helemaal happy!!

Ondanks de feestdagen was de bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Laarsjes die ik besteld heb zitten perfect en zijn precies zoals de foto op de site. Helemaal happy!!

Duidelijke omschrijving van de artikelen. Snelle verzending. Top!

Heel tevreden

Heel tevreden

Kwaliteit!

Service, alles conform afspraak, hoge kwaliteit.

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Fijne winkel

Mooie collectie altijd en goeie service!

goede service

snel en correct

Super fast and nice greeting.

Super fast but don't answer their service e-mail. I ordered way too late, as any man does at Christmas time. But no problem for MS. I got the shipment pretty fast. The only stress was that I didn't get the T/T number and advice about the shipment. I wrote MS and got a swift answer and I got ensured that everything was ok. I the shipment 4 days before Christmas. :-) Unfortunately, my wife didn't like the thickness and wanted to send it back. I tried to contact customer service, but now they do not answer. I have pushed them twice and we are now in 2023 the 4th of Jan. :-/

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Mijn pakje was niet aangekomen en is�

Mijn pakje was niet aangekomen en is zeer netjes opgelost en snel alsnog geleverd ! Wat zal mn dochter blij zijn kerstavond !

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].