De bestellingsproces is eenvoudig

De bestellingsproces is eenvoudig, je wordt op de hoogte gehouden wat de afhandeling is en het product werd op het vooraf aangegeven moment afgeleverd!

Super snelle service en natuurlijk een�

Super snelle service en natuurlijk een mooie tas !

Snelle levering en altijd goede service.

Snelle levering en altijd goede service.

uitstekend

uitstekend,prima service ,aanrader

supertevreden

Vlotte afhandeling , mooi bedankingskaartje en supermooi verpakt als geschenk.

Bestelling snel bezorgd.

Bestelling snel bezorgd. Netjes ingepakt. Heel blij met het product.

Goede klantenservice

Goede klantenservice ! Zeer snelle levering ! Een aanrader !

Snel vriendelijk en mooie producten

Snel vriendelijk en mooie producten

super

snelle verzorgde verzending met een duidelijke en overzichtelijke website

Mooi en persoonlijk verpakt!

Mooi en persoonlijk verpakt!

Snelle en nette levering!

Snelle en nette levering!

Heel tevreden

Snelle levering en prachtige collecties. Ik heb direct de app gedownload.

Zoals altijd snelle levering van�

Zoals altijd snelle levering van prachtig product�ga zo door

Geweldige service!

Geweldige service!

Hoewel het gekochte product te klein�

Hoewel het gekochte product te klein was en teruggestuurd moet worden, was de service fenomenaal.

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Heel tevreden

Ik heb op vrijdag na 15 uur besteld en de volgende dag was die al binnen. SUper tevreden en heel erg bedankt!!!!

super vriendelijke behulpzaam en snelle�

super vriendelijke behulpzaam en snelle verzending

Prettige webwinkel en goede service

Prettige webwinkel, snelle levering en bij retour zeer snel afgehandeld dus gewoon fijn shoppen hier!

Super ervaring

Super snelle servicr

Excellent service

Excellent service. Received my order quickly. Appeared that there was a manufacturing mistake with the boots. After contacting the customer support and resending the boots, I received a new pair within a few days. And they offered me a reimbursement of money because of the sale started already.

Mooie collectie en supersnelle levering�

Mooie collectie en supersnelle levering Goede communicatie mogelijk Bedrijf is goed bereikbaar indien nodig

Fijne service

Snelle levering, fijne service. De schoenen waren netjes verpakt en het bedrijf was telefonisch goed bereikbaar.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].