Alles netjes en perfect geregeld

Alles netjes en perfect geregeld

Leuke trui - wel al gedragen.

Leuke trui, snelle verzending. Jammer dat de trui al gedragen was. De hals was vies en het label zat weer opnieuw vastgeknoopt.

Super mooie collectie

Super mooie collectie. Goede en snelle service

5 sterren

5 sterren! Top service!

alles perfect

alles perfect

Everythingtpp was top and fadt??

Everything was top and fadt??

everything on time and good product

everything on time and good product

• Biste li nam preporučili? Yes

Snelle service! Prachtige verpakking. Pakket wordt met zorg ingepakt en verstuurd.

Nette en vriendelijke service toen mijn�

Nette en vriendelijke service toen mijn trui veel te snel versleet, volledige aankoopbedrag vergoed gekregen.

Super snelle en fijne service!

Fijne en duidelijke bevestigings-/infomails en AB sweater snel in huis. Top service!

Snelle service, oplossingsgericht

Snelle reactie en aktie!

Contact opgenomen met winkel omdat ik met kadobonnen wilde betalen. Snelle reactie en actie! Toen bleek dat de maat van de schoenen toch net te klein was, werd er snel een maatje groter verstuurd! Blij met de goede service en mijn nieuwe sneakers!

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

Klantvriendelijke winkel

Erg klantvriendelijk en snelle reactie op gestelde vragen. Leuke collectie, bestellingen worden mooi ingepakt en voorzien van een kaart met een persoonlijk berichtje.

Bestelling werd zeer snel geregeld om�

Bestelling werd zeer snel geregeld om het in de winkel nog dezelfde af te kunnen halen.

Ik bestel vaak online bij Marjon

Ik bestel vaak online bij Marjon. Ik ben zeer tevreden. Snelle levering en je eventuele vragen via de mail worden snel beantwoord.

Sehr professionell

Sehr professionell, super schnell empfangen, nette Gr��e und Bilder mit Fashion-Tips.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Creatieve website op het vlak van mode

Creatieve website op het vlak van mode die een stapje verder gaat dan andere aanbieders. Hier mijn laarzen in passend kleur gevonden die elegant en goed zitten. Tevens waarderen we het onderhoudsadvies dat bij de doos met de laarzen van Toral zat.

Blij

Heel erg tevreden:)

Super leuke winkel en webshop

Super leuke winkel en webshop. Altijd goede service en snelle verzending.

Snelle service, prachtige tas ontvangen! Mooi ingepakt en attent kaartje erbij. Ook de WhatsApp service werkt goed. Kreeg vrijwel direct een reactie op mijn vraag. Aanrader!

Super winkel.

Super winkel. Geweldige merken

Overzichtelijke site met mooie�

Overzichtelijke site met mooie kleding,makkelijk te bestellen en snel in huis

Extremely quick delivery

Extremely quick delivery, carefully packed with a personalized greeting card included. I am very happy that I've found this dutch boutique and will order online from Germany defo again! Thanks! Dank je wel!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].