Fijne site

Fijne site, snel verzonden

Volgende dag bezorgd

Prachtige tas en mooi verpakt, met een persoonlijk geschreven kaart erbij. Zeer attent:)

Prima snelle service

Prima snelle service maar wel raar dat als je iets uit de uitverkoop koopt (ook als is het duurder dan 200� ), je zelf de verzendkosten moet betalen, dat is niet klant vriendelijk

In 1 woord geweldig�!!!!

In 1 woord geweldig�!!!! Prachtige kleding, snelle service en mooi verpakt. Lily

Super mooie collectie

Super mooie collectie

Perfecte service

Perfecte service: bestelling snel in huis, goede communicatie en retour ook heel snel terugbetaald. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Product prima geleverd

Product prima geleverd, 1 puntje wanneer je een product van boven de �90,00 koopt vind ik het jammer dat je de DHL kosten moet betalen. Beetje jammer.

Alles netjes en snel afgehandeld

Alles netjes en snel afgehandeld, super mooie kleding

Mooi stijlvol en trendy aanbod

Mooi stijlvol en trendy aanbod, prima service en professioneel en enthousiast team.

Snelle service!

Snelle service!

Top service!

Top service!

Hallo

Hallo , mijn jurk was er snel en is helemaal naar wens! Groetjes Marjan

Geweldige winkel en dito service!

Geweldige winkel en dito service!

Top winkel!

Snelle verzending, goed verpakt en eerlijke prijzen.

Altijd fijn shoppen:)

Altijd fijn shoppen:)

Zoveel mooie items!

Een prachtige jurk besteld die snel geleverd werd en waarbij de aftersales ook nog eens perfect geregeld was. Er staat zoveel moois op de site dat ik maar niet te vaak moet kijken :)

Ik ben altijd tevreden met mijn�

Ik ben altijd tevreden met mijn aankopen.

Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

Mooie schoenen in de uitverkoop gespot�

Mooie schoenen in de uitverkoop gespot van AGL, had er nog wat vragen over en heb daarom een paar keer moeten opbellen. Trof steeds super behulpzame mensen aan de telefoon, ben uitstekend geholpen, en had de schoenen binnen twee dagen thuis. Met een aardig persoonlijk kaartje in de doos, om me veel plezier te wensen met mijn aankoop. Helemaal top!

Wat een service!!

Ik bestel al jaren met veel plezier bij deze prachtige winkel. Ze verkopen mooie merken en de manier waarop ze met hun klanten omgaan is gewoonweg fantastisch. Hier spreekt een zeer tevreden klant die nog met heel veel plezier bestellingen blijft plaatsen.

Zo blij met Marjon Snieders!

Zo blij met Marjon Snieders. Ik was te laat met de online bestelling waardoor mijn bestelde kadootje niet op tijd aan zou komen. De dames van de klantenservice hebben geregeld dat n collega nog langs de post nl ging. Speciaal voor mij! Grandioos vind ik dat, wat een service. En ik had een heel blij gezicht bij mij dochter die jarig was en ik het kado op tijd binnen had. Thanks!!

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd , goede vriendelijke communicatie!! Absolute aanrader!!

Zeer correcte winkel

Zeer correcte winkel

Snelle goede service

Top, net online besteld werd ik al gebeld dat ik de schoenen kon ophalen. Fijne service, mooie schoenen

Duidelijk en snelle service

Duidelijk en snelle service

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].