Snelle verzending en goede kwaliteit van de items. Heel tevreden over Marjon Snieders

Super service!

Super service!

Snelle verzending en professioneel�

Snelle verzending en professioneel ingepakt met zelfs een klein cadeautje erbij en een handgeschreven kaartje. Helaas was de jurk te klein en na een telefoontje is een grotere maat gereserveerd voor mij en opgestuurd zodra de te kleine jurk weer retour was. Geweldige service dus!

Zeer tevreden! Bedankt Marjon ??

Goede informatie en snelle levering!

Goede informatie en snelle levering!

Top! Snel verzonden. En van te voren wat gevraagd over de maat via de mail. Ga zeker vaker bestellen!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Mooie exclusieve collectie

Mooie exclusieve collectie

Wederom uiterst correct

Wederom uiterst correct, vriendelijk en vooral op een zeer adequate manier geholpen

Toller Service

Toller Service, freundliches Personal, immer wieder gerne!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top schoenen en enorme keuze

Top schoenen en enorme keuze. Ik heb maar 1 minpunt: het afhaalpunt waar DPD in Kaatsheuvel mee werkt (=gewoon woonhuis) is zeer matig. Er was niemand thuis, ze was de kinderen van school halen. Na 20 minuten maar eens gebeld, toen was ze er zo. Liever gewoon in een winkel ophalen de volgende keer.

Altijd goede service

Altijd goede service , kwaliteit en snelle levering!

Supersnelle levering, mooie producten, enorm blij mee!

Snelle service, en beeldige gouden sokken cadeau

Snel, netjes en personal touch

Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk kaartje!

Snelle verzending,vriendelijk als je�

Snelle verzending,vriendelijk als je iets wil vragen aan tel of app!!goede service dus??

Heel blij met mijn nieuwe zilveren�

Heel blij met mijn nieuwe zilveren oorbellen van Isabel Marant. Heel neutraal dus goed te combineren. De levering verliep niet zonder problemen maar is uiteindelijk toch terecht gekomen. Jullie zijn hier niet verantwoordelijk voor en hebben geprobeerd om een en ander te bespoedigen wat ik zeer op prijs heb gesteld.

Zeer goede service en snel geleverd�

Zeer goede service en snel geleverd waarvoor dank. Heel blij met mijn aankoop.

Leuke sneakers van Isabel Marant�

Leuke sneakers van Isabel Marant en..... super snel bezorgd ??

Super mooi

Super mooi , en snel bezorgd ??

Supersnel kreeg ik de tas thuisbezorgd!

Supersnel kreeg ik de tas thuisbezorgd! De tas was moeilijk te krijgen maar jullie hadden hem!! En dan ook nog een kleine verrassing en een lieve kaart erbij!

Prachtige blouse

Prachtige blouse, snelle verzending.

fantastische service

Wederom fantastische service. Met zorg ingepakt en verstuurd, of het nu gaat om een duur item of een item in de sale. Erg tevreden!

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Super mooie collectie

Super mooie collectie

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].