Super snelle levering en netjes�

Super snelle levering en netjes verpakt! Heel blij met mijn nieuwe aankopen

Supersnelle levering en blij met de�

Supersnelle levering en blij met de aankoop

Prima service!

Een heel fijn bedrijf van Marjon Snieders. Ik kreeg korting op mijn bestelling (van de allernieuwste collectie!), omdat ik me opgaf voor de nieuwsbrief. Ik kreeg mijn aankoop razendsnel thuisbezorgd met een handgeschreven kaartje erbij. Vaak doe ik mijn aankopen bij buitenlandse webshops, maar het is natuurlijk veel leuker en milieuvriendelijker om het in een Nederlandse webshop te kopen. Prima winkel!

Top winkel

Fijne communicatie , snelle levering , attent

Snelle service!!!

Snelle service.Netjes en klantvriendelijk!!!! Ik ga zeker in de snelle toekomst weer bij Marjonsnieders.nl shoppen.Voor mij is dat een top winkel.

Prachtige kleding en schoenen

Prachtige kleding en schoenen. Zorgvuldig verzonden.

Snelle levering, mooie IM schoenen! Fijne service.

Geweldige service.

Geweldige service.

prachtige website

prachtige website, snelle levering... top!

Tevreden, mooie collectie

Blij met mijn aankoop. Ik merkte wel dat de schoenen al paar keer gepast waren. De veters zaten wat verkeerd ook, maar ik kan geen echte schade opmerken� Daarom 4/5 en geen 5/5. Wel een snelle levering gehad, dus dat ging zeker vlot..

Prachtige webshop voor de gevulde portemonnee

Prachtige webshop wel voor de gevulde portemonnee; webwinkel zit prima in elkaar. Helaas nog niet geslaagd.

Zeer vriendelijk telefonisch contact�

Zeer vriendelijk telefonisch contact gehad ivm vraag naar voorraad. Vervolgens heel goed ge�nformeerd en super snelle levering (binnen 24u). Aanrader!

Zeer tevreden, snelle levering, prachtige merken. Top!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering! Daarom heb ik 2 keer achter elkaar besteld. Ik denk dat dit mijn vaste online store gaat worden.

Super snel bezorgd en netjes verpakt

Super snel bezorgd en netjes verpakt

Perfect service

Next day delivery, great customer service, all really perfect. Large selection of Golden Goose which is my favourite brand.

Dit is de tweede keer,dat ik bij Marjon�

Dit is de tweede keer,dat ik bij Marjon Snieders bestel. Het pakket wordt snel verzonden en altijd voorzien van een handgeschreven kaartje. Ik hou daar wel van.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Altijd een super service!!

Altijd een super service!!! En natuurlijk prachtige spullen

Snelle

Snelle, vriendelijke service

Altijd top

Altijd top! Snel en mooi! ????

Super service!

Super service!

Stipte info over levering en netjes�

Stipte info over levering en netjes geleverd op 2 dagen. Verzorgd verpakt met leuke melding. Ik ben zeer tevreden met mijn eerste aankoop bij jullie.

Snelle levering met persoonlijk kaartje.

Snelle levering met persoonlijk kaartje.

Perfect! Maten goed uitgelegd. Super service

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].