Uitgebreid assortiment met mooie merken en zeer vriendelijke klantenservice

Assortiment is zeer uitgebreid met mooie merken. Het contact met de klantenservice was uitermate vriendelijk.

Snelle levering naar BE, top service zoals altijd!

Snelle levering, mooie trui. Helemaal blij mee

Vaker besteld en altijd uiterst�

Vaker besteld en altijd uiterst tevreden.

Klasse

Betrouwbaar en super lief persoonlijk briefje in pakje. Vlot bereikbaar telefonisch. Mooi aanbod en leuk �reward-systeem� waardoor je meteen na eerste aankoop klantenkorting kunt krijgen.

Wat een super service

Wat een super service. Er lukte iets niet en de klantenservice reageerde zo snel! Probleem was meteen verholpen. Een hele mooie jurk besteld en deze kwam de andere dag al binnen en zo mooi verpakt. Cadeau voor mezelf!

Mooie kledingmerken

Mooie kledingmerken, fijn shoppen online, super snelle levering ??

Gebeld met klantendienst over een paar�

Gebeld met klantendienst over een paar schoenen. Deskundige en duidelijke uitleg, zodat ik online besteld heb. Bestelling heel netjes verpakt in een goede doos. Zeer goede service en vriendelijke mensen.

TOPPIE

Super goede en snelle service Ik ben regelmatig bij Marjon

Goede kwaliteit en goede (snelle!)�

Goede kwaliteit en goede (snelle!) service.

Snelle levering. Levering zoals verwacht en prima in orde.

Snelle levering. Levering zoals verwacht en prima in orde.

Super toffe webwinkel

Super toffe webwinkel, goede service, snelle verzending!

Superblij met mijn bestelling en goede�

Superblij met mijn bestelling en goede service!

Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk berichtje erbij. Super blij met mijn nieuwe laarzen van Toral!

Super mooie jas van Isabel marant

Super mooie jas van Isabel marant

Correcte verzorging van product en�

Correcte verzorging van product en verzending

Goede service & fijn contact

Goede service, fijne communicatie. Website zou qua zoekfunctie/filters/compleetheid collectie mogen verbeteren ;-)

Ik heb een blouse besteld

Ik heb een blouse besteld, en was 2 dagen later binnen. Heerlijk. Dus kon hem aan waar ik het voor in gedachten had. Vind het altijd erg vervelend als bedrijven beloven het binnen een bepaalde termijn te versturen, wat dus helemaal niet gebeurd. Dus erg tevreden.

Super goede service.

Super goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit kleding.

Top geregeld!!

Top geregeld!!

Super fijne winkel en service

Super fijne winkel en service! Zeker een aanrader om vaker terug Te komen.

Everything Good !

Top service!

Top service!

Snelle levering en zo verzorgd,keurig�

Snelle levering en zo verzorgd,keurig in papier en een stevige doos eromheen!!!!!!!!!!!Perfect!!!!!!!!Dank!!!!!!!!!!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].