snel met een topsevice

snel met een topsevice

Prachtig items,snelle levering

Prachtig items,snelle levering en ook snelle terugbetaling als iets niet naar wens is.Vriendelijke behandeling. TOp 10

Zeer uiteenlopende collectie

Zeer uiteenlopende collectie, online goed gepresenteerd en duidelijke navigatie. Pakketjes was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje, erg blij mee

Service is top

Service is top! Je word super vriendelijk geholpen. Ik kan iedereen aanraden hier de mooiste spullen te gaan kopen, ik kan het weten want ben al lang klant.

Hele snelle verzending

Hele snelle verzending, super vriendelijk aan de telefoon en altijd hele mooie spullen.

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Snelle verzending!

Snelle verzending!

Super snelle levering

Super snelle levering, leuke verpakking met extra draagtas ;-)

Super!!

Nu al een paar keren besteld en ben ontzettend tevreden over de service en de producten.

Ik ben fan!

Ik ben fan! Wat een mooie shop, kleding, schoenen en tassen om verliefd op te worden. En dan ook nog goed advies (ook online!) en service. Echt een aanrader.

H��l mooie collectie en aanbod +�

H��l mooie collectie en aanbod + perfecte afhandeling van de bestelling.

Snelle levering en top kwaliteit.

Snelle levering en top kwaliteit.

Netjes ingepakt!

Netjes ingepakt, zoals altijd een gezellig kaartje erbij. Helaas was het artikel te groot anders had ik het zeker gehouden. Ook het retourneren was top. Snelle afhandeling. Alles prima.

Ik ben blij met al mijn schoenen en�

Ik ben blij met al mijn schoenen en kleding welke ik via jullie bestel. Mooie merken en betaalbaar

Goede webshop

Goede webshop. Keurige en vlotte levering.

Zeer vlotte behandeling en altijd�

Zeer vlotte behandeling en altijd correcte en vlotte bediening

Top winkel super service ??

Top winkel super service ??

Mooie schoenen en goede service

Mooie schoenen en goede service. Heel blij mee!

Top service! I am really really happy with my bag.... I had a really nice experience with the customer service !

Toooopppp!!

Toooopppp! Joliment emball�, avec carte personnalis�e, suivi efficace, envoi super rapide, j�adore!

Toooooppppp!!!!

Tooooooppppp! Hyper rapide, super suivi tracking, tr�s jolie emballage avec petit mot de remerciement �crit � la main et sac de plage offert, je recommande!

Alles prima gelopen

Alles prima gelopen, van bestelling tot ontvangst van de schoenen, zoals altijd!

Een probleem werd heel professioneel�

Een probleem werd heel professioneel opgelost. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Super tevreden met mijn nieuwe�

Super tevreden met mijn nieuwe schoenen: snelle en correcte service, met een persoonlijk kaartje erbij �. You make me happy ?????? Edith Krekels, Schilde Belgi� ????

Zoals altijd alles keurig geleverd

Zoals altijd alles keurig geleverd

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].