Mooie collectie

Mooie collectie, en snelle levering.

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Snelle levering en goede service

Snelle levering, goede service

Snelle verzending

Snelle verzending, fijne webshop

Snelle levering, goed advies over maatvoering :)

Snel geholpen door de klantenservice�

Snel geholpen door de klantenservice nav een retour.

Zeer behulpzaam via e-mail

Zeer behulpzaam via e-mail, en snelle verzending. Heb geen enkel minpunt.

Fantastische service!

Wat een prettig en betrokken team heeft Marjon Snieders. Aanrader!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

mooie collectie

mooie collectie, goede service

Altijd een super snelle en bezorging en�

Altijd een super snelle en bezorging en service

Fijne webshop , snelle bezorgd, alleen het had ook bij de buren bezorgd mogen worden, mooie jurk van Ganni, had nog gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan

Snel en zeer klantgericht ??

Geweldige unieke service! Leveringen binnen 1 dag. Retouren snelle bevestiging en uniek snelle terugbetaling! Hele fijne shopping ervaring !

Snelle service.

Snelle service.

Top laarsjes van Chlo�

Top laarsjes van Chlo�! Snelle verzending en mooi ingepakt.

Super blij met mijn aankopen.

Super blij met mijn aankopen. Wat een mooie merken verkopen jullie

Fijne producten

Fijne producten. Goede afhandeling

Zo blij met mijn nieuwe schoenen

Zo blij met mijn nieuwe schoenen. Snelle levering! Super veel keus! Ik ben fan!!

Super snelle levering

Super snelle levering, leuk ingepakt!

Snelle verzending

Snelle verzending, prachtig product! Zorgvuldig verpakt. Ik kom hier zeker terug.

Kan geen verbeter punten bedenken . Voor herhaling vatbaar

Kan geen verbeter punten bedenken . Snel , volledig , extra info dmv nette ingevoegde / persoonlijk flyer.

Keurig net bedrijf !heel tevreden!

Keurig net bedrijf !heel tevreden!

Super Service

Super Service, Gr��e aus Deutschland ?????????

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie schoentjes!

Bestelling verliep vlot en de rest van het proces idem. Mooie schoentjes keurig op tijd ontvangen. Er zat ook nog een handgeschreven briefje bij om me veel plezier te wensen met mijn aankoop. Dat gaat zeker lukken!

Supersnel en keurig geleverd!

Supersnel en keurig geleverd!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].