Heel tevreden over mijn bestelling

Heel tevreden over mijn bestelling! Het was super snel verstuurd en goed verpakt. Ook het persoonlijke kaartje maakt er echt een cadeautje van.

Prachtige kleding

Prachtige kleding, schoenen en accessoires! En ook een goede service!

Mooi assortiment en snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering, keurig verpakt met een leuk briefje bij mijn bestelling. Ik bestel hier zeker opnieuw iets.

Schoenen besteld

Heb schoenen besteld , hele vlotte , correcte en volledige service!

Super service

Super service, snelle levering. Makkelijk retourneren

Super mooie Isabel Marant bril besteld

Super mooie Isabel Marant bril besteld. Snel geleverd, helemaal blij..

Snelle service, leuke insta stories, altijd weer leuke dingen en combinaties.Fashion insights op insta tv is top!

Wederom snel geholpen en ook snelle�

Wederom snel geholpen en ook snelle reactie via de app????

snelle en goede service ????

snelle en goede service ????

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Dik tevreden!

Instappers besteld n.a.v. de duidelijke foto's op de site, de schoenen werden supersnel geleverd en ik kreeg nog een leuke korting omdat ik mij aanmeldde voor de nieuwsbrief.

perfecte en snelle levering!

Gewoon een goed en snel proces. Keurig/verzorgd ingepakt ook. Mijn Diadora sneakers zijn top. Helemaal blij dus!!!

Snelle levering en geweldige service!

Snelle levering en geweldige service!

Enorm grote keuze en supersnelle�

Enorm grote keuze en supersnelle levering. Top!!!

Tevreden klant :-)

Prachtig ingepakt. En leuk dat er een presentje en persoonlijk kaartje bij zit. Fijn om bij Marjon te shoppen :-)

Meer dan tevreden!

Wat een gaaf assortiment en wat een snelle en fijne service!! Een aanrader.

Hele mooie producten en zeer goede�

Hele mooie producten en zeer goede service. Bij vragen wordt gelijk gereageerd.

top service

top service, keurig op de hoogte gehouden van bestelling. Blij mee!

Prima service! Snelle en correcte levering. Het persoonlijk geschreven kaartje is een mooie verrassing.

Prachtige laarsjes

Prachtige laarsjes. Snel afgeleverd. Super.

Vooral dat handgeschreven kaartje erbij�

Vooral dat handgeschreven kaartje erbij vond ik zeer attent. Net dat tikkeltje meer..Verder zeer tevreden over product en verpakking en verzending

Mijn favoriete winkel

Mijn favoriete winkel! Super mooie dingen, goede service en gewoon heel lieve mensen!

Aequaat antwoord op mijn vragen

Aequaat antwoord op mijn vragen, super service en snelle levering, zeer tevreden! Mooi verpakt, echt een kadootje om bij Marjon te bestellen

Super bedrijf

Super bedrijf! Bestelling snel ontvangen en top kwaliteit.

super service en kwaliteit

super service en kwaliteit

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].