Wederom prachtige items gekocht!

Wederom prachtige items gekocht en altijd super snelle levering! Kreeg zelfs een leuke verassing erbij. Ook retour sturen gaat makkelijk. Een top webshop!!

Snel, prima verzorgd, persoonlijk bedankje, goed verpakt, klein cadeautje erbij. Super!

Mooie merken.Duidelijke website

Mooie merken.Duidelijke website Volgende dag al geleverd

Snelle en attente levering!

Diadora schoenen besteld, kwamen snel, mooi verpakt en met persoonlijk handgeschreven kaartje en paar sokken erbij. Aanrader!

Snelle service en top fashion insight

Snelle service, fantastische fashion insight met leuke ideetjes!!

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service! Hele mooie collectie ook.

Super snelle levering

Super snelle levering

Tevreden klant

Voor de eerste keer besteld bij Marjon Snieders omdat de schoenen uitverkocht waren bij winkel waar ik normaal koop. Erg snel geleverd, goed bevestigd middels de mail. En een leuk persoonlijk kaartje en een leuke attentie. Echt een aanrader en ik ga er zeker vaker kopen!

Super blij mee!

Super blij mee!! Snel en netjes bezorgd. Er zaten glitter sokjes bij, dat was een heel leuke verrassing!:)

Bianca

Al meerdere keren besteld en de service is super. Mooie merken en website. Maat advies betrouwbaar. Netjes verpakt, met een leuke attentie en een briefje. Snelle levering en retourneren werkt ook goed.

Super tevreden ????

Super tevreden ????

Snel en Adequaat

Snelle levering Dank je wel Superblij met mijn nieuwe tas van IM .. de lente mag komen ??

Super snelle levering en als cadeautje�

Super snelle levering en als cadeautje een paar sokjes! Ik bestel graag bij Marjon??

Snelle services en makkelijk afhalen

Snelle services en makkelijk afhalen. Top! En helemaal blij met aankopen.

Super service!

Heel eerlijk kwam ik �toevallig� op de website van Marjon Snieders terecht maar heel erg verrast door de goede en supersnelle service! Mooie tas ontvangen met een leuke handgeschreven kaart �n een mooi paar sokken cadeau! Echt heel tevreden!

Bij de bestelling ging in eerste�

Bij de bestelling ging in eerste instantie iets mis (mijn eigen schuld) maar ik werd heel aardig en adequaat geholpen waardoor ik nu heel blij ben met mijn nieuwe schoenen �n het paar sokken dat ik er als verrassing bij kreeg. Ik zou er zo weer iets bestellen.

Zeer tevreden!

Hele goede service

Hele goede service! Erg blij!!

Helemaal blij met mijn nieuwe trui. Snel en zorgvuldig verzonden.

Geweldig!!!!!

Geweldig!!!!! Snelle levering, mooi persoonlijk briefje en nog een leuk aardigheidje, TOP

Alles top geregeld!??

Alles top geregeld!??

Sehr guter Service

Bin sehr zufrieden

Unique Shop

Very good onlineshop. Good and fast communication. "Click & Collect" also works without any problems. Very friendly and courteous staff !!! Would always recommend this shop to others !!!

Keurig verpakt en zeer snel geleverd

Mooie AGL schoenen keurig verpakt en zeer snel geleverd. Heel fijn!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].