Perfect geleverd en nog een leuk�

Perfect geleverd en nog een leuk presentje erbij.

Goede communicatie over de bestelling /�

Goede communicatie over de bestelling / levering en terugkoppeling bij aflevering. En leuke attentie bij de bestelling toegevoegd. Helemaal happy met mn aankoop!!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd Netjes ingepakt Cadeautje erbij Prima voor elkaar

Altijd goede en snelle service..

Altijd goede en snelle service..! En zelfs een leuk presentje bij mijn bestelling..! Heel persoonlijk, word ik vrolijk van!

Alles Super

Alles Super! ????

Ihr seid super!

Ihr seid super! Tolle Mode, Marken etc... Bin begeistert und hoffe euren Shop in Roermond bald auch wieder pers�nlich besuchen zu k�nnen!

Snel geleverd en mooi verpakt

Snel geleverd en mooi verpakt! Prachtige schoenen en mode!

Jullie chatbox werkt niet optimaal

Jullie chatbox werkt niet optimaal. Paar keer een klacht proberen formulieren er stond twee uren lang twee wachtende voor me. En erna kreeg ik een melding dat de chatbox gesloten was

Snel een reactie en duidelijk uitleg�

Snel een reactie en duidelijk uitleg van product , prima service , fijn contact ????

Prima winkel en service!

De zaak heeft een mooi assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima service!

Snel en correct

Correcte communicatie en snelle verzending. Vlot retourneren indien iets niet naar wens is.

Prachtige kleding en schoenen

Prachtige kleding en schoenen, goede foto's op de site, mooie materialen dus een investering waar je jaren plezier van hebt!

Zeer vriendelijk, netjes en snel!

Zeer vriendelijk, nette en snelle service!

Mooie webshop met prachtige merken.

Mooie webshop met prachtige merken. Sneakers van Hogan en een blouse van Xirena besteld. Alles werd snel en netjes verpakt geleverd met een extraatje erbij. Zeer tevreden!

Verrassend fijne site, persoonlijke aandacht!

Fijne site, mooi producten en bijzondere aandacht!

mooie collectie

mooie collectie, correcte service, snelle levering

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Kwaliteit heel goed. Retour etc altijd goed en vlot verwerkt. Al jaren tevreden klant.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, mooi aanbod, goede service

Top service ! Snelle levering

Toffe mensen

Toffe mensen, antwoorden heel snel

Ondanks de vertraging altijd alles�

Ondanks de vertraging altijd alles netjes gecommuniceerd, en uiteindelijk geleverd. Met een extra presentje erbij.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken . Perfect !

Fijne service en snelle levering!

Fijne service en snelle levering!

Meer dan tevreden

Goed advies, vriendelijk en alles snel en netjes geleverd!

Goed advies, vriendelijk, snelle verzending. Bij aankomst netjes ingepakt en een persoonlijke briefje waarop staat dat de artikelen gecontroleerd zijn en een persoonlijke boodschap. Erg leuk! Ook bij een retour is alles heel snel geregeld! Alles is top! Tot de volgende bestelling :)

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].