Supersnelle levering

Pakket was binnen 24 uur na bestelling binnen. Top.

In een woord prima

Snel en kwaliteit

Kwaliteit en snel verzonden .

Goed verpakt en snel geleverd

Snelle levering tegen een nette prijs.

zeer goed, volgens afspraak

goeie ervaring.

Bikzonder verrast

Ik moest een verangende ECU voor mijn Vespa 3t4v E5 hebben. Bij deze webwinkel scheelde dat behoorlijk in de prijs. Ik was mede daardoor ook wel wat huiverig om dit hier aan te schaffen. Gok gewaagd en deze is prima bevallen.

Band michelin

Heb voor een mooie prijs een Michelin band bestelt ging allemaal hartstikke goed.had hem ook snel binnen. Top !!!

Heel rap geliefd goed verpakt en goed tevolgen als verzonden wird.

Super service, sneller dan gedacht en verwacht.

makkelijk mijn accu gevonden bij hun via bol. Snel bezorgd, netjes verpakt. Werdt gezegd dinsdag geleverd en kreeg hem maandag al. echt super!!!

Mijn ervaring was heel goed

Mijn ervaring was heel goed ik heb mijn bestelling binnen 1 dag binnen gekregen lekker optijd

Boven mijn verwachting werd ons de beste oplossing pro-actief aangeboden en geleverd.

In onze zoektocht naar een gel accu ter vervanging van een oude lood/zuur accu konden we maar niet slagen om de juiste afmetingen te vinden. Uiteindelijk bestelde we een lood/zuur accu bij Scoothub. We wilde even zeker weten of het zuur erbij geleverd werd en belde met Bo van de klantenservice. Na het bevestigende gesprek bestelde we online de accu. 10 min later belt Bo ons. Is het voor jullie brommer niet beter om een gel accu te nemen? Ja zeggen maar we kunnen hem niet vinden online. Bo neemt contact met een van de Scoothub leveranciers en vindt wel de juiste maat gel Accu voor ons. Bo zegt, deze zit niet in ons assortiment maar ik ga hem toch bestellen bij de leverancier zodat jullie de beste oplossing hebben. 1 week later wordt deze perfecte passende gel accu thuis bij ons afgeleverd. Bedankt, Bo je bent een topper.

Super service

Ik had een telleraandrijf besteld maar dit bleek niet de juiste… binnen een dag het juiste onderdeel ontvangen. Super service. Snelle reactie en goede ervaring!

Goed passende onderdelen

Fijne klantenservice van Scoothub

k had wat problemen met mijn bestelling en dat hebben ze zorgvuldig opgelost

Er was een klein foutje meteen goed opgelost

Prima snelheid, jammer van de pakket bezorger

Prima scherm, ik heb alleen de verkeerde versie gekocht, dus moet retour... De GLS man gaf aan dat we niet thuis waren, maar dat waren we wel. Hij heeft gewoon niet begrepen hoe een trekbel werkt waarschijnlijk... Daardoor weekend langer moeten wachten op een product dat door eigen schuld weer retour moet. Aan het scherm ligt het niet. Mooi ding,

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt , moet onderdeel nog monteren maar ga er van uit dat het werkt

Snel, goed en niet duur

Vriendelijke hulp via de chat,zeer snelle bezorging,kon weer spoedig vooruit met mijn scooter,helemaal gelukkig,ik weet jullie te vinden mogt het nodig zijn :)

gewoon goed zoals het hoort

had verkeerde accu,s besteld, konden zonder problemen retour en heb inmiddels de juiste binnen. super!

levering is te laat afgeleverd

op werkdagen voor 16.00 besteld de andere dag in huis is helaas niet het geval mijn pakket is meer dan 72 uur onderweg geweest

Afgelopen week bij scooterhub wat lampen besteld via Bol.com. Bleek wat mis te zijn gegaan bij bol, direct gebeld en snel had ik iemand aan de lijn. Heeft me vriendelijk en snel geholpen, de rest wordt nog nageleverd! Super bedankt heren!

Geweldige service na problemen bij aankoop

Het montage setje van mijn windscherm bleek niet te passen. Fout werd direct erkend door Scoothub en een passend voorstel werd gedaan om het probleem op te lossen! Ging elk bedrijf maar zo netjes om met klachten!

Niet te vreden.

Heb niet dezelfde gekregen. Moet de stekkers helemaal veranderen. Vond ik niet zo leuk . Met vriendelijke groeten.

Saksenweg 30

5349 BX Oss

Over Scoothub.nl

ScootHub is een webshop in bromfiets- en scooteronderdelen en -accessoires. We zijn met een team van zeven professionals en hebben ruim 45 jaar ervaring in de scooterbranche. Zo proberen wij jou de beste kwaliteit scooteronderdelen en mooiste accessoires te leveren met de beste service tegen de beste prijs!