Nieuw windscherm gekocht voor de Sym orbit 2, kwam goed verpakt aan.

Verzending via gls traag

Verzekering niet zoals beloofd. 2 dagen later en is niet wat je verwacht.

Prma

Snelle levering scherpe prijs

Niet het beste

CDI onbegrenst gekocht voor 2016 Sym Mio 50, loopt maar 28 dus iets is wel gruwelijk mis met de CDI.

Verkeerd gestuurd, niet voor een Peugeot v clic membraam carburateur

Niet de goede maat membraam opgestuurd

Behulpzaam, meedenkend en actief

Door een vergissing bij Trunkr zou mijn band niet op tijd geleverd worden. Het pakket was in België terechtgekomen in plaats van in Utrecht; een foutje, bedankt. Na contact met Robert hebben we besloten een band naar een servicepunt in Zwolle te sturen. Mocht de band te laat komen, hadden we een "back-up" plan en zou ik de andere band kunnen retourneren. Uiteindelijk kwam de band van Trunkr toch op tijd, waardoor de band van het servicepunt retour moest. Bij het terugsturen ging er echter iets mis en duurde het langer dan verwacht. Na een berichtje via WhatsApp ontving ik het antwoord dat het te lang duurde, en dat ze het geld zouden crediteren terwijl ze zelf onderzochten waar de band gebleven was. Kortom, een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt, meedenkt en waar nodig advies geeft. Ik heb mijn nieuwe leverancier voor onderdelen gevonden!

Goeie service!

Verkeerd artikel geleverd netjes opgelost!

Goed geholpen

Verzending zonder probleem retour

Maat klopt niet

Kocht een kentekenplaathouder , Maar omschreven maat klopt niet.dus had hem ook elders met de foute maat kunnen kopen.

lakstift is titaal uitgedroogd

deze lakstift die ik heel erg nodig had voor mijn agm scooter is totaal uitgedroogt je krijg er niets vloeibaars uit.ik vind dit niet leuk,voor het bedrag wat ik betaald heb ,dus ik bestel meestal bij bol.com maar nu moet ik het ergens anders gaan bestellen en dan ook te hopen dat het wel vloeibaar is .met de vriendelijke groeten J.J.M.Chatrer

Goed aleeeen....

Materiaal is goed alleen adverteren voor 23:00 besteld volgende dag geleverd mogen ze wel weg laten

Snelle levering, waardoor ik het direct heb kunnen monteren. En dat resulteerde in een blije dochter. Was prettig om de voortgang van de levering te kunnen volgen.

Niet top

Het past er niet echt goed op ik had moeten hard duwen voor het er op te zetten dus nu kan het er nog steeds makkelijk er af gehaald worden ik denk niet echt dat het de juiste maat is

Prima snel

Super snel verstuurd top product zeker aan de raden zou zeker vaker bestellen Een klein min puntje dat trunks verzending oFzo iets bevalt me echt niet 2145 stont de beste man pas voor me deur liever dhl of post maar vedder dikke prima

Top bedrijf

1ste ervaring Supersnelle service Netjes afgeleverd mooie onderdelen van goede kwaliteit enngoed passend. Ook telefonisch goed bereikbaar en goed te woord gestaan Dikke 10

Super service en snelle verzending

Gebeld en met Robert gesproken Product besteld maar verkeerd(door mij) Nieuwe order geplaatst en de goede is binnen. Wat een goede service Tevens het retourneren gaat heel makkelijk. Bedankt John

Slechte kwaliteit accu

Bij openen accu kwam ik er achter dat de min pol niet eens was aangesloten op de accu, de draad zat er los in en maakte geen contact.

Prima product

Duidelijke info en product, ben zeer tevreden.

Prima bedrijf

Snel geleverd perfect

Goed geholpen door medewerker

De keerrring was uiteindelijk niet de juiste maar met de hulp van de medewerker zijn we er prima uitgekomen.

goede service snelle levering

windscherm kisbee

scherm is mooi en goede kwaliteit. alleen past met net niet helemaal lekker. onserkant komt tegen stuurkap aan. beugels passen niet helemaal lekker. verder werkt het wel. Heb na mijn review een mail van dit bedrijf gekregen met een excuus en verder een goede oplossing om mij tevreden te stellen. vandaar mijn herstel in beoordeling.

prima service

op tijd geleverd en goed verpakt. past prima op mijn Peugeot Fox Deluxe die 25 jaar oud is.

Alleen ik vind dat gls te veel veranderd van tijd Dan heb je niet echt zekerheid. Maar verder vind ik het top service .En super snel geleverd.

Belachelijk duur

Bijna € 12,- euro vragen voor een rubbertje die overal € 1,- kost. Meteen terug gestuurd ( bol.com).

Saksenweg 30

5349 BX Oss

Over Scoothub.nl

ScootHub is een webshop in bromfiets- en scooteronderdelen en -accessoires. We zijn met een team van zeven professionals en hebben ruim 45 jaar ervaring in de scooterbranche. Zo proberen wij jou de beste kwaliteit scooteronderdelen en mooiste accessoires te leveren met de beste service tegen de beste prijs!