Laden reviews...
81 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend tevredenheid over de kwaliteit en het ontwerp. Klanten waarderen de service en de heldere communicatie. Leveringen zijn wisselend, maar problemen worden snel opgelost. Al met al blijft Autofume een betrouwbare leverancier met goede waarde en consistente prestaties.
Heb nu voor de tweede keer een bestellen gedaan ben zeer tevreden kan niet anders zeggen ik zeg Toppie
10 July 2026
Albert
Stadskanaal
We hebben de geurhangers in goede orde ontvangen, ze zien er top uit! Het contact was fijn en persoonlijk. Kortom, aanrader!
René
Gilze
Vriendelijke mensen. Goede service
Jaco
Havelte
Er is goed met ons meegedacht en het contact verliep snel en prettig. De geurhangers zijn van goede kwaliteit. We zijn er erg tevreden over!
Samentha
Hoogeveen
Ze houden je op de hoogte van de levering en volgens mij is de kwaliteit prima. Iedereen die ik ze geef is erg enthausiast.
29 June 2026
Fred
Erichem
Zeer goed en wil weer wat later maken
8 June 2026
Albert van der sluis
Stadskanaal
Camperpark de Vlinder
Hengelo Gelderland
Goed verlopen! Op zaterdag avond ontwerp aangevraagd. Op maandag ochtend met koningsdag meteen binnen!
Wesley
Leunen
Makkelijk te bestellen Best snel geleverd Scherpe afbeelding
Maarten
Nunspeet
Super service en super ruikende geurhangers! 100% een aanrader!!
28 May 2026
Kjeld langen
Barger-Compascuum
Bestelling liep vlot. Alles gegaan zoals afgesproken.
24 April 2026
Johnny
Haaksbergen
De geurhangers kwamen mooi op tijd en van goede kwaliteit lekkere geur en mooi design
17 April 2026
Bjarne
Streefkerk
Mijn ervaring is goed omdat je een voorbeeld krijgt en in mijn geval was niet nog niet goed maar ik werd perfect geholpen tot die goed was
25 March 2026
Roy
Halle
Duidelijke en snelle communicatie over het product. Vanaf de eerste mail zeer vriendelijk en klaar om te helpen. Bedankt.
Aurelio
As
Goed produkt. Wel langere levertijd. Wel netjes gecommuniceerd
Ingeborg
Broekland
De heren hadden het ontwerp snel klaar en het product voldoet aan de verwachting! Alleen de levertijd was even een dingetje… 1.5 maand. Maar goed het wachten is zeker beloond!
Danny
Klarenbeek
Goede kwaliteit geurhangers, mooi bedrukt en goede prijs kwaliteitverhouding
Bart
Ottersum
Product was top. Zeer tevreden over het ontwerp. Levering duurde iets langer, maar is goed over gecommuniceerd.
Loonbedrijf
Creil
Voor de betaalbare prijs is de kwaliteit super goed een flinke aanrader en de geur is super
26 January 2026
Roy
Mantinge
Voor het bedrijf waar ik voor werk, heb ik vaker bestellingen geplaatst bij Autofume. We ontvingen snel een proefpakket met geuren om hier uit te kunnen kiezen. De communicatie is snel, de prijzen zijn scherp, afspraken worden nagekomen én de geurhangers ruiken heerlijk. Tóch was één van onze bestellingen niet helemaal naar wens. Dit hebben we gemeld en Autofume heeft meegedacht over een passende oplossing. Top, wij zijn tevreden!
26 January 2026
Kim
Apeldoorn
Het is een orachtig ontwerp en is mooi uitgekomen de geur ruikt heerlijk ik raad zkr aan om ze te kopen het is fantastis
Lars
Lokeren
De samenwerking was heel goed er is een mooi ontwerp van mijn logo gemaakt wat is uitgewerkt tot een super mooie geurhanger
19 January 2026
Luuk Bisschop ( truckspotterluuk )
Rouveen
Sophie
oostkamp
Alles verliep soepel, Resultaat was naar verwachting. Lekkerbezig jongens!
18 January 2026
Furkan
Eindhoven
Voor de 2e keer geurhangers besteld. Top geregeld
16 January 2026
Gertjan
Kallenkote
Ontdek Autofume, dé nummer 1 leverancier van op maat bedrukte geurhangers voor auto's en vrachtwagens in Nederland en België! Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid bieden wij een op maat gemaakte geurhangers. Of het nu gaat om het promoten van uw merk of het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw auto, onze geurhangers kunnen worden bedrukt in elke gewenste vorm en voorzien van uw favoriete geur. Met betaalbare prijzen en een nauwkeurige, op maat gemaakte productie, is Autofume uw ideale partner voor unieke en hoogwaardige geurhangers op maat.
Volmerlaan 11 Q
2288GD Rijswijk