Ik ben zeer tevreden ❤️

Ik heb via Odomi een complete tuinset ontvangen, inclusief ligbedden én een parasol. En ik moet eerlijk zeggen: ik ben dik tevreden. Alles werd netjes geleverd, het ziet er top uit én zit ook nog eens heerlijk. Wat ik vooral waardeer, is de service. Echt aangenaam – snel contact, duidelijk, en je merkt gewoon dat ze met zorg werken. Geen gedoe, geen lange wachttijden. Ik kan nu genieten van m’n tuin zoals het hoort. Thanks Odomi, jullie hebben er een tevreden klant bij! Groetjes Najib Amhali

• Prijs

Wij zijn super blij met onze aankoop.

Wij zijn ontzettend vriendelijk ontvangen. Werd ons gelijk koffie aangeboden. Ook werden wij heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Niet deskundig

Massagebad gekocht. Veel problemen met Installatie. Accessoires zoals afvoerslang te kort en van slechte kwaliteit. Lijkt ingekocht te zijn in China.

Perfekt

Mooi kwalitait

• Prijs

Juiste producten volgende dag geleverd

Producten zijn zoals verwacht en fijn materiaal om te plaatsen en te bewerken. Ziet er super mooi uit. Levering erg snel, volgende dag al in huis. Blij mee!

Juist product, goede levering

Duidelijke omschrijving, product is zoals ze omschrijven. Persoonlijk contact voor levering. Snelle levering.

Slabbecoornweg 11

4691 RZ Tholen

Over Odomi

Odomi staat synoniem voor luxe en comfort voor zowel uw interieur als exterieur. Onze uitgebreide collectie bestaat uit luxe badkamerbenodigdheden, stijlvol tuinmeubilair en een breed assortiment aan wellness- en outdoor spa-producten. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om een uitzonderlijke levensstijl te ondersteunen.