Toffe vlotte bediening, leuke aangename verkoopster
Dag Chris Uw bezoek werd zeer geapprecieerd en we zijn blij dat u ervan genoten hebt. We zijn nog open tot 4 mei, komt u gerust terug voor een bezoekje. Kalu-Divine van team RUST
Hele lieve dames die rust uitstralen, warm onthaald en pure zen producten. Chapeau om dit te bedenken, voor mij geslaagd! Doe zo verder en heel veel succes. Lieve groetjes Nathaly Namasté
Hallo Nathaly, Je begreep ons concept meteen toen je binnenkwam en daar waren we erg blij mee. Bedankt voor je tijd in onze winkel en tot snel. We hopen je dan ook snel terug te zien! Team Rust!
Super ontvangen van 2toffe dames. Zeer gezellig en knap verzorgde shop! Dank je
Dag David, Bedankt voor het langskomen en de tijd die je hebt genomen om onze winkel te bezoeken. We hopen je snel terug te zien! Team Rust!
Vriendelijke studenten. Die het concept goed uitlegde en die je wel rustig lieten rondkijken.
Dag Charlotte Bedankt voor je leuke review! Ik ben blij om te horen dat je onze winkel RUSTgevend vond. We hopen je dan ook snel terug te zien! Justine van team RUST
Mooie winkel met leuke producten . Vriendelijke bediening.
Dag Heidi, Ik ben blij om te lezen dat je onze winkel zeer mooi vindt en dat je genoten hebt van het winkelen bij RUST. We hopen je dan ook snel terug te zien! Kalu-Divine van team RUST
Mooie winkel, leuke producten
Dag Joke, Ik ben blij om te lezen dat je je ervaring in onze winkel aangenaam vond - dat is het gevoel dat we iedereen willen geven die bij RUST binnenkomt. We hopen je dan ook snel terug te zien! Kalu-Divine van team RUST
Heel vriendelijk en behulpzaam
Hey Inge! Bedankt voor jouw leuke review! We zijn blij dat je een RUSTgevend gevoel had in onze winkel! We hopen je dan ook snel terug te zien! Kyra van team RUST
Wat een professionele uitstraling en top bediening! Deze dames kunnen zo hun winkel behouden en verder zetten! Dikke proficiat!!!
Hi Natasha! Wat een leuke en lieve review! We zijn enorm blij dat we jou zo'n fijn gevoel gaven in de winkel! We zien je heel erg graag snel terug! Kyra van team RUST
Het winkelpand is super gezellig ! En ik ga zeker opnieuw de het huisparfum kopen.
Hi Marie! Dankje voor jouw leuke review!🤩 We zijn super blij dat je een fijn gevoel had in onze winkel en bij de verkopers! We hopen je dan ook snel terug te zien!🥰 Kyra van team RUST ☁️
Très jolie magasin courage à vous !
Bonjour Emmanuel, ✅ Oui! Le sentiment, l'effet que nous voulions te transmettre a été atteint. Merci pour ton retour. ✨ A très bientôt. Kalu-Divine de l'équipe RUST ;)
Originele beoordeling
J ai bien aimer les produits états bien
Au top, les serveurs durants l'événement étaient très accueillant et serviable.
Salut Yohan, Ravie de l'apprendre. Je transmettrai celle-ci aux dames qui vous ont servi lors de l'événement d'ouverture. 😊 A très bientôt! Kalu-Divine de l'équipe RUST ;)
Originele beoordeling
Keis’ekd’dlslsksozkdbdkls Mélançon une obs tonne ils fonce jeux dont oct salam
Très belle boutique et bonne expérience
Salut Junior☺️ Merci beaucoup pour votre commentaire ! Nous sommes très heureux que vous avez une bonne expérience dans notre magasin ! Nous espérons vous revoir bientôt ! Kyra de team RUST☁️
Ze hebben heel veel aan te bieden. De verkopers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ik raad het aan om hier geurtjes te kopen!
Hey Margo ☺️ Dankjewel voor jouw review! Wat fijn dat je een rustgevende en aangename ervaring hebt gehad in onze winkel en op de webshop! Hopelijk tot de volgende keer! Kyra van team RUST☁️
Heel goed, rustige dames
Hi Kayleigh 😊 Bedankt voor jouw leuke review! We zijn heel blij dat je een fijne en rustgevende ervaring hebt gehad in onze winkel!🤩 Kyra van team RUST☁️
Zeer rustgevende winkel en mooi ingericht. Ook top bediening.
Hi Casper😊 Dankjewel voor jouw fijne review! We zijn blij dat jouw winkelervaring bij ons rustgevend was! Meer dan dat kunnen we niet wensen als RUST😉 Tot de volgende keer! Kyra van team RUST☁️
Zeer mooie shop, met bijzonder vriendelijke eigenaars. Kwalitatieve producten aan een aanvaardbare prijs.
Hi Lotte☺️ Heel erg bedankt voor jouw leuke review! We zijn heel blij dat je tot rust kwam in onze winkel! Ons doel is hier al zeker behaald!😁 Ook fijn dat je de producten leuk vindt! We hopen je snel terug te zien! Kyra van team RUST☁️
Zeer leuke winkel en tof team!
Hi Aris😁 Dankjewel voor jouw fijne review! Wat leuk dat je een toffe ervaring had in onze winkel en met ons team! We hopen je snel terug te zien bij ons! Kyra van team RUST☁️
Ringlaan 34
8500 Kortrijk
Welkom bij onze pop-up RUST. Wij hebben een duidelijke droom: een wereld waarin het goed gaat met lichaam en geest. We zien welzijn als een totaalpakket waarin de gezondheid van lichaam en geest samenkomen. In een wereld die altijd in beweging is, willen wij een plek bieden waar mensen even kunnen ontsnappen aan de drukte en innerlijke RUST kunnen vinden. ---- Bienvenue dans notre pop-up RUST (traduction: détente). Nous avons un rêve clair: un monde où le corps et l'esprit se portent bien. Nous considérons le bien-être comme un ensemble complet où la santé du corps et de l'esprit se rejoignent. Dans un monde en perpétuel mouvement, nous voulons offrir un lieu où les gens peuvent échapper à l'agitation pour un moment et trouver leur RUST (détente) intérieur.